icon

Máte skúsenosti s detským centrom Ciperko v Hlohovci?

kamci
5. feb 2025

Dobrý deň,su tu prosím vás mamičky,ktoré poznaju detské centrum CIPERKO v Hlohovci? Viem ze majú stránku na Fb ale ja žiaľ Fb nemám,tak som len chcela vedieť nejaké bližšie info ako to tam funguje. Ci sa tam da prísť s malým dieťaťom hocikedy alebo tam majú urcene časy aj napr.pre staršie deti,aká je cena vstupného a tak celkovo ako ste tam spokojné,teda ak tam nejaké maminky chodíte,co ste tu na konikovi🙂🙏

monikamesarosova
5. feb 2025

@kamci je to rodinne centrum, obidvaja (manželský par) pracujú tak mavaju hernicky pre rodicov s detmi, na fb davaju ako udalosť kedy bude. Nie je to stale k dispozicii. Teraz bol 3.2. v doobednych hodinach a mavaju aj v poobednych hodinach. Vstupne do dobrovolne.

kamci
autor
5. feb 2025

@monikamesarosova ďakujem pekne za odpoveď

hruska94
4. mar 2025

Ahoj. Je ešte pre teba diskusia k Čiperku aktuálna? Chodievala som/ teraz chodím občas. Mávajú pravidelné aktivity, ktoré uverejňujú na FB. Teraz bude najbližšie hernička pre rodičov s deťmi štvrtok o 10, aj další týždeň by mohla byť štvrtok o 10. Bývala aj poobedná 16:30, len teraz neviem či už býva. A je to také voľné hranie detí, pre rodiča stretnutie s kamošmi. Hernička je montessori, keď budeš chcieť, môže sa dieťa zahrať s viacerými originálnymi montessori hrami. Ale je tam aj kopec iných hračiek a hier aj možnosť voľnej zábavy. Treba prísť, vidieť, zažiť. A tam zistíš, či ti to vyhovuje. Chodia tam s deťmi od bábätka, až po školákov. Za vstup ťa nikto nezkasne. Ale keď chceš, majú tam krabicu s dobrovoľným príspevkom. Kebyže máš hociaké otázky, kľudne napíš.

kamci
autor
5. mar 2025

@hruska94 ahoj,ešte chvíľu áno🙂 ďakujem za tvoju odpoveď,moc mi to pomôže,tým ze nemám fb a neviem to sledovať 🙏ak by ma napadlo ešte niečo tak sa určite opýtam. Vyskúšam tam ísť s drobcom ten štvrtok pozrieť,ak zostaneme zdravi🙏som zvedavá aké to tam je a hlavne takú zmenu by som chcela koli synčekovi,nech sa aj inak prebavi🙃

verkverk
28. apr 2025
@kamci

@hruska94 ahoj,ešte chvíľu áno🙂 ďakujem za tvoju odpoveď,moc mi to pomôže,tým ze nemám fb a neviem to sledovať 🙏ak by ma napadlo ešte niečo tak sa určite opýtam. Vyskúšam tam ísť s drobcom ten štvrtok pozrieť,ak zostaneme zdravi🙏som zvedavá aké to tam je a hlavne takú zmenu by som chcela koli synčekovi,nech sa aj inak prebavi🙃

@kamci ahoj bola si?aj mna to zaujima,mam takmer 2 rocneho synceka

kamci
autor
28. apr 2025
@verkverk

@kamci ahoj bola si?aj mna to zaujima,mam takmer 2 rocneho synceka

@verkverk ahoj,nie ešte som tam nebola. Nikdy som doposiaľ vopred nevedela kedy bude hernicka otvorena,kedze nemam fb. Malý mi už medzitým začal chodiť do škôlky predčasne, tak teraz už to máme časovo obmedzenejsie ako predtým. Ale verím ze niekedy sa nám podarí ísť lebo chcela by som veľmi.