icon

Adventný kalendár pre 2-ročné dieťa bez sladkostí

16. nov 2024

Dobrý večer, pred tým ako mi napíšete že načo mu je .. tak tiež som nemala.v plane kupovať nič také lebo sak mu to je zbytočné. Nechcem žiadne čokoládky ani sladký adventny kalendar, len staršia dcéra dostane od Mikuláša q určite sa bude pýtať prečo jej brat nema. Prosím Vás vedeli by ste mi poradiť aký mu dat? Pripadne vymyslieť niečo iné

Strana
z2
bolarazjedna
18. nov 2024

@bielasovicka ale pani vysvetlila, že starší súrodenec dostane kakendar, a keď malý bude vidieť, ako otvára okienka starší brat kazdy deň, bude chcieť aj menšie, resp bude mu ľúto, že on nič také nedostal....mozno nechápe uplne co to je, ale bude sa mu to páčiť..... Mne to príde v poriadku... Tak ako inokedy hovorím 2rocnemu, že ešte budeme 3x spať a prídu starkí, tak mu môžem dať adventný kalendár a vysvetľovať, že ešte 5 okienkov a prídu vianoce. A bude sa na to tešiť, lebo ja mu to podám s nadšením.

natall113
19. nov 2024

@bielasovicka len opravím @bolarazjedna autorka hneď povedala že starší súrodenec sa bude pýtať prečo mladší nemá, čo je logické.

autor
19. nov 2024

@bolarazjedna ten co ste mi poslala

canis_lupus
19. nov 2024

Ja mám 5r a 14m, 5r idem robiť Star Wars a presne mi je ľúto mladšieho, že by nemal nič, tak premýšľam len nejak zabaliť na každý deň chrumky alebo babylove mini tyčinku 😂 možno nejaké figúrky. Lebo na tých ovocných kožiach by sa so 7 zubami asi ešte dusil 😅

natall113
19. nov 2024

@canis_lupus dcéra má 6 zubov a ovocné kože miluje 😃

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
6. dec 2024

Krasny

autor
6. dec 2024
bolarazjedna
6. dec 2024

Aj my sme nakoniec kúpili a je to krásne, ja som z toho nadšená a teším sa viac, ako 2 ročný 🙂

autor
6. dec 2024

@bolarazjedna aj ja sa teším strašne, 🙈

Strana
z2