icon

Aké odrážadlo pre štvorročné dieťa?

matulkam
27. jan 2015

Kočky poraďte odrážadlo pre chlapca 4 roky. Viem, že by to bolo už aj na bycikel, ale on nie je ten typ 🙂

jasminet
27. jan 2015

odrazadlo neporadim, moje deti to vobec nebavilo, obaja maju bicykel... co to znamena, ze nie je ten typ? 😀

missynka
27. jan 2015

Ahoj my sme kupily v Lidli minuly rok a som snim velmi spokojna dokonca je to do 6rokov,alebo popozeraj v športových obchodoch aby si to mohol po prípade vyskúšať 🙂

tehula
27. jan 2015

Ak sa ti zda, ze by bicykel este mal cas, tak odrazadlo sa snaz take co najviac podobne bicyklu. Firstbike, Puky, Strider....
Neodporucam najma davat napr na bicykel pomocne kolieska, to je najvacsia hlupost.

mimla
27. jan 2015

Cyklo odrážadlo - bicykel bez pedálov. Mal by mať dve kolesá, nie tri. Kvôli rovnováhe. Je viac značiek, my máme Maxíka. Od 2,5 roka. Stále je obľúbený, akurát časom dvíhame sedačku. Existujú aj typy, kde sa dá jednoducho namontovať reťaž a pedále a je z toho bicykel.

bonaqa2013
27. jan 2015

Mám 4 deti, ale ani jedno to nemalo. Všetky len bicykle...

vevet
28. jan 2015

Kamarátka kúpila tuším v Tescu také odrážadlo, ktoré malo aj reťaz a pedále, ktoré sa dali dať preč a potom mohol byť z toho bicykel, keď už udržal rovnováhu na odrážadle. Nepamätám si ako sa volalo to odrážadlo.

macka23
28. jan 2015

Tiez sme kupovali v LIDL a bolo super.
@jasminet ze nie je ten typ znamena to, ze este na to nenasiel odvahu, alebo si nie je isty aby sa pustil sam. Moj vedel bicyklovat bez koliesk sam rovno par desiatok metrov ale potom blok a zastavil. Na odrazadle nasiel istotu a rovnovahu a ked sadol po case na bike letel s vetrom o preteky 🙂