icon

Ako naučiť dieťa jazdiť na odrážadle?

lucijalucy
28. sep 2021

Ahojte,

ako a v akom veku sa vaše detičky zaujímali alebo učili jazdiť na odrážadle?
Syn má 14 mesiacov, už pár mesiacov chodí, behá..
Máme doma 3 rôzne odrážadlá ale pri všetkých sa len hrá s kolesami alebo ich tlačí ako autá.. vôbec si nechce sadnúť a odrážať sa.
Už sme mu aj ukazovali ako na to, tlačili ho na nich po kúskoch aby pochopil že ide ale nič..
Neponáhľal sa nikam, len chcem vedieť v akom veku sa možno začne zaujímať..

nwnw
•
28. sep 2021

@lucijalucy hlavne nenutit. 5r, 12m a 15m 😉

tamvtme
•
28. sep 2021

Moje dieta ma 2r a odrazadlo ju proste nezaujima...vie na nom, prejde par metrov a uz ide dole a stacilo...najviac ju motivuje, ked vidi ine deti na odrazadle, vtedy chce aj ona a aj sa chvilu povozi...

kacena4
•
28. sep 2021

musi dozriet centralna nervova sustava daj tomu cas

nevenka
•
28. sep 2021

@kacena4 presne. Nasi dvaja su sportovy antitalent, horsi je syn...na odrazadle vedeli a chceli, ale bicykel, to sa naucili dost neskoro a na kolobezke riadne jazdit az teraz v 6r. dcera, ked sa naucila na bicykel 😆. Ale tancuje od 10 mesiacov, no...najmladsi ma 9 mesiacov, tomu planujeme kupit take bicyklove odrazadlo, nyslum si, ze to bola u nas chyba, ze malu stale tie 4 alebo 3 kolesove. No uvidime.

ailiba
•
28. sep 2021

@tamvtme môj syn má 20 mesiacov a to isté... Odrazadla pred sebou len tlači, pripadne do neho ukladá veci. Ale keď ho tam posadím, trosku pochodí a hneď ide preč... Vôbec ho to nezaujíma.
Odporúčam posadiť ho na Odrazadla, ukázať mu ako... A keď bude záujem tak fajn a keď nie, tak to nechať tak, nás tiež všetko nebaví. Podľa mňa to ešte príde.

simca06022011
•
28. sep 2021

tak podla mna 14m je este malo...

lucik194
•
28. sep 2021

sorry ale 14 mesiacov je strasne malo na odrazadlo. vsak dieta len par mesiacov dozadu zacalo chodit,
nepoznam ziadne dieta co v tom veku sa odrazalo.....
nase obe baby zacali lietat na odrazadle tesne pred 2 rokmi

hennyinnsbruck
•
28. sep 2021

Bude mat 3roky a odrazadlo nechce.dostala na 2 he narodky a nic.ani v skolke ju nezaujima.
Jazdi na 2kolesovej kolobezke , pohybovo je na tom super, neriesim🤷🏼‍♀️
Ale zeny maju pravdu 14mes je dost skoro

didi2102
•
28. sep 2021

@lucijalucy dcéra má 18m a zaujíma ju len také to autíčko a len dnu kúsok, syna začalo to isté autíčko zaujímať keď mal skoro 2r😄 má 3 a už ma to také veľké dvojkolesove čo vyzerá ako bicykel,dokonca sme mu chceli kúpiť už aj ten,sú deti ktoré to nebavi

nikha2809
•
28. sep 2021

Môj syn už v lete keď mal rok a pol behal ako drak na Tom menšom cykloodrazadle kde musí držať rovnováhu.Dcera sa naučila keď mala 4roky.priklad že každé dieťa je iné a absolútne sa tým netráp možno ho to ani baviť nebude

zuzubb007
•
28. sep 2021

14 mesiacov je strasne malo este pol roka treba pockat na odrazadlo

saxana000
•
28. sep 2021

Nasa ho nechcela ani vidiet ani sadnut ani vyslusat.este uplne babetko mala take.minnie siroke aj to viac cuvala ako dopredu isla.ako prve sa naucila na kolobezke 3 kolesovej potom dala bicykel s pomocnymi ale je jej tazky a nebavi ju to. a. Az teraz tyzden pre 5 narodeninami objavila kuzlo odrazadla lebo som ho uz vyhodila z garaze ze.pojde na darovacku niekam odvtedy len na nom.lieta. takzeate kopec casu naozaj.

oliali
•
28. sep 2021

@lucik194 moj mladsi syn zacal v 15tich mesiacoch na puky wutsh stvorkolesovom… ale on mal silnu motivaciu (starsieho brata) takze v dvoch uz jazdil na bicyklovom odrazadle a v troch sa naucil bicyklovat 🤷‍♀️

cickamon
•
28. sep 2021

moja sa opicila po starsej, takze v 10 mesiacoch ked zacinala chodit bez dovolenia sama vysadla a naucila sa na takom 4-kolesovom, opica jedna mna skoro slak trafil ked som to videla 😀 teraz v lete ked mala cca rok a pol uz dala normalne cca kilometer k babke a naspat domov bez prestavky a rychlo ze som utekala za nou 😀 a uz vie aj na 3-kolesovej kolobezke dokonca 😀 ta je nejak talentovana pohybovo.... starsia zasa dostala prve (prave to 4-kolesove) ked mala rok a pol, kolobezku zvladla ked mala 2 a pol roka netreba ponahlat...

mareri
•
Odpoveď bola odstránená
•