icon

Ako zisťujete, čo by dieťa chcelo na Vianoce?

katkaolejka
27. nov 2014

Ahojte, mám skoro 5-ročnú dcérku a prvýkrát vôbec mám problém, čo jej kúpiť na Vianoce. jasné, už sme boli veľakrát v hračkárstve, tam sa jej páči skoro všetko, vôbec sa neviem rozhodnúť, čo by som jej mala vybrať, máme milión Barbie aj šatočiek, tak to nie, nemáte nejaké kreatívne tipy, čo baví pätročné dieťa? Nechcem totiž, aby hračky putovali do skrine a viac ich už nevyužila. ďakujem za všetky tipy 🙂

Strana
z2
jasminet
28. nov 2014

@simonavanova mojmu donesie mikulas tie vysnivane parky, tvojmu by mohol tiez ten nanuk 😉 😉

simonavanova
28. nov 2014

@jasminet chichi...to dostala v dvoch rokoch mala tiez u babky ked si ich pytala...krpcovi teraz nemoze, 3yzdne je po operacii mandli a uz stihol prechladnut ☹

evi_b
14. aug 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Ahoj 🙂 My keď nevieme staviame na nejaké spoločenské hry od Alexander alebo miláčikov od cloud b, ktoré sa ujali 🙂 Slušný výber majú na http://pexik.inshop.cz/hry-a-hracky/alexander/

prasiatko30
14. aug 2015

u nas teraz bezi playmobil - takze sa snazim na vianoce zakomponovat aspon jednu krabicu, plus nejaku knihu a plus nieco kreativne. ale asi tajomstvo je to aby toho nebolo naraz prilis vela - pokial bude mat pod stromcom 20 hraciek tak sa proste nevyhnes tomu aby nieco nepoputovalo do skrine.

Strana
z2