Aktívne centrum verzus lehátko verzus vajíčko
ahojte mamičky, chcela by som sa s vami poradiť- oplatí sa viac kúpiť drobcovi lehátko, alebo "aktívne centrum" ( napr. http://www.e-baby.sk/product/aktivne-centrum-bo...) aké s tým máte skúsenosti? alebo stačí vajíčko? aj keď mne sa veľmi vajíčko nepozdáva ako vhodná varianta....
ďakujem za všetky názory... 🙂
@suz2 urcite lehatko alebo hraciu deku, my sme ju vyuzili max, ked bol syncek malicky tak sme deku mali na posteli a povesala sommu tam hracky, obmienali sme a velmi,velmi ho to zaujimalo, ked sa zacal pretacat tak ho zaujimali veci na deke ( su na nej take suchotave ako keby uska a tak) no a teraz ju tiez vyuzijeme, ale uz sa na nej vie vyblaznit 🙂 mali sme aj hracie centrum - skakadlo a to ho velmi nebavilo, to sme vyuzili minimalne.
pokial sa pytas z finan.dovodov tak deka je o polku lacnejsia ako centrum a urcite ovela, ovela viac vyuzitelnejsia a od mensieho veku dietata kedze v tom centre alebo v hopsadle moze byt az od urciteho veku
lehatko amme tiez, ale to je tiez vahovo a vekovo ohranicene, ma 9 mesiacov a uz by sa v nom aj prevratil takze podla mna ta deka je naj - das ju na postel pripadne na zem, hracky obmienas , deku pekne mozes kedykolvek vyprat takze u mna vyhrala deka a to amme doma ozaj vsetky mozne hracky 😀
ja som bola veľmi spokojná s dekou a lehátkom. vajíčko je na cestovanie, určite nie na dlhodobejšie ležanie v ňom.
my sme mali deku, s takou hrazdičkou, na ktorej boli hračky. niečo na tento spôsob http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/7019..., samozrejme sú aj iné. dalo sa to pekne oprať, mala som to na posteli, časom na zemi a vyhral sa na nej tuším do roka a pol malý. mala som aj lehátko. niečo takéto, ale bez hrazdičky http://www.pampyshop.com/detail.php?zbozi=1659385 a bolo to super, hlavne, keď sme boli sami doma a ja som sa išla sprchovať, alebo som potrebovala variť a pod. ak by som mala druhé určite by som znova išla do hracej deky a lehátka s hrazdičkou.
obe veci som využívala v podstate od narodenia, lehátko, kým nezačal chodiť a deku do toho roka a pol. 😉
ak mrkneš do môjho albumu, tak tam je aj deka aj lehátko. hracie centrum je, ako už písali dievčatá až od určitého veku.
Ahoj
Mala som lehatko -hracie -hojdacie -stalo 86 eur ci kolko a som ho pouzila asi 5 krat ☹( Uplne zbytocne -som to predala hned .Najviac sa mi osvedcila hracia deka s krazdickou -mala som od Nattou (este mam ti predam ak chces 🙂)
mam presne tuto ,ale tento inzerat nie je moj - ak by si mala zaujem dam ti za polovicnu cenu 🙂
Ja som mala este ohradku ,ale to som tiez vela krat nepouzila .
Vajicko som tiez pouzivala ,ale len v aute alebo k lekarke -mam este doma zn .Cam ak mas zaujem aj to ti predam (15 eur ) 🙂)
Najlepsie je ak sa tomu dietatu venujes a nie len ho capnes do ohradky alebo tak . To dieta sa musi citit dobre a pohodlne a v nejakom plastovom obale pochybujem ,ze bude happy 🙂
@suz2

@suz2 kym dieta nesedi, tak by v tom aktivnom centre ani nemalo byt ..najlepsia je podlaozka a stimolovat hrackami v pritomnosti mamy..cize mama sa hra s dietatkom a nie nechat dieta niekde sa
dieta nema byt v polohe do ktorej sa same nedostane