Akú bábiku pre 2 ročné dievčatko?

olioza
25. sep 2012

maminky poradte mi. chcem kupit babiku tak okolo 20€ co vyzera ako babetko malinke a vydava zvuky.. / šušu alebo annabel?/
ake mate skusenosti? pre 2 r. dievcatko dakujem

mummy01
25. sep 2012

@olioza ja som nedavno kupovala neterke chou-chou babiku obycajnu, bez zvukov.Mne sa to zda zbytocne pre take male dieta,moja dcera dostala par babik vydavajucich zvuky ale ako mala sa s nimi vobec nehravala,zacina az teraz.

olioza
autor
26. sep 2012

aha, dakujem za nazor.. no neviem. starsia dcerka sa nehravala s babikami vobec a tato mladsia je na kocik aj ana babiky takze nemam prax v babikach, ale myslim ze keby sme mali zvukovu ze by sa aj starsia pohrala , vies..

looola
16. sep 2015

Tak to by aj mňa zaujímalo aká bábika je vhodná pre 2 ročné dievčatko? Iba látková, alebo jednoduchá chou-chou a pod.bez funkcií , alebo tá drahšia chou-chou čo plačká, pije ? Od akého veku sa vaše detičky vedeli aj zahra s bábikami a nielen ich premiestňovať a rozhadzovať ?

dusekovci
17. sep 2015

@looola moja malá dostala ku krstinám Chou-chou so zvukmi. A strašne sa jej páči. Miluje ju. Otvorili sme jej ju z krabice k druhým narodeninám a je z nej unesená. Zatiaľ, ale má len +3 mesiace k dvom rokom je jej najobľúbenejšia. Už si ju vie aj sama ovládať, zapne a vypne zvuky, pchá jej cumeľ do úst, kŕmi, kočíkuje, bozkáva, hladká... 🙂 a navyše je mäkkučká, mimo hlavy,rúk a nôh,takže jej určite neublíži. Za seba len odporúčam

looola
17. sep 2015

@dusekovci , ďakujem za odpoveď, aj mne sa pozdáva tá chou-chou so zvukmi. Našla som ešte jednu bábiku little sunshine, tá má mať ešte viac funkcii, vraj aj rozpráva 35 viet. S tou bábikou má niekto skúsenosti?