icon

Akú detskú kuchynku máte doma?

25. okt 2022

Ahojte, chceli by sme malemu kupit na Vianoce, ale neviem vobec, aku, naco si davat pozor, ake prislusenstvo k nim.

Dakujem vaaaam ❤️

mamamasama
25. okt 2022

Ikea

ada85
25. okt 2022

My máme z lieku cca 60 €

ada85
25. okt 2022

Lidlu

ivanak49
25. okt 2022

My máme drevenú z lidla a je úplne super vôbec není predražena ako na iných stránkach a my sme veľmi spokojný s kvalitou... K tomu sme malý ten komplet zásteru rukavicu utierku..... Dve varešky a na šľahanie vajíčok kocky ľadu..... A zdá sa mi ze aj dva hrdnce tam boli a panvica

svetlonos
25. okt 2022

Tiez mame z ikei, minule mali skciu z 90€ na 55€ je super, maly vari ako majster sveta 🙂 Ale tiez sa mi aj ta z lidlu pacila.

qetka
25. okt 2022

ikeova je super a celkom znesie. My mame z lidla - tu trojitu (troje dvere vedla seba), je aj vyssia. Hladala som vela, cenovo mi vysli najlepsie ikea a lidl. Lidlovu som vybrala preto, ze je vacsia, mali sme svojho casu doma 4 deti, tym ze je vyssia, tak aj dlhsie decka vyuziju a lidlova ma viac elektronickych veci (svetlo nad linkou, mikrovlka pipa a svieti, platnicka svieti a robi zvuky sko ked sa vari a vodovodna bateria robi zvuky ako ked tecie voda) kdezto ak si pamatam spravne, tak bikeova ma len platnicku na baterky.