icon

Aký bicykel pre 2-ročné dievčatko?

23. apr 2025

Mamky viete mi poradiť aký je vhodný byciklik pre 2 ročne dievcatko?
Aký ste kupovali
Ďakujem za vaše rady

jesenzima
23. apr 2025

Bicykel ešte nie, ale dvojročným sme kúpili odrážadlo, obyčajne z Tesca za 20€ a úplne to stačilo. Na bicykel prešli keď mali 3 roky bez problémov ...

lenkakravcova
23. apr 2025

Pre dvojročné niečo takéto

milanemila
23. apr 2025

Podla toho ake odrazadlo malo dieta doteraz, ale uz by som isla do 2 kolesoveho…my v tom veku sme prechadzali z dvojkolesoveho funnywheels na taketo bicyklove odrazadlo. Pre 2r je podla mna klasicky bicykel urcite skoro a hlavne ked budete prechadzat neskor na bicykel, tak jej nedavaj ziadne pomocne kolieska. Ak este nemala ziadne, tak urcite funnywheels, lebo sa da spravit aby malo aj 3 kolesa.

lienka9
23. apr 2025

Bicykel v 2r.je este asi skoro,nemusel by dociahnut na brzdu (u nas bol ten problem).ma zvladnute 2kolesove odrazadlo?to v tomto veky je ideal a v tych 3r.prejdes na bicykel.najmensie biky zacinaju tak na 14palcoch woom,mozno aj ine ale tie su uz tazsie (hmotnostne).

adeladulova
23. apr 2025

My sme mali odrazadlo kindercraft. A prvý bicykel z decathlonu, ale majú ich ťažké, takže dlho mal aj pomocné kolieska.
Odľahčený sme kúpili až keď mal 3,5 roka

amelianka
23. apr 2025

Jedine woom 🙌🏻

pomaranc24
23. apr 2025

Ak chcete silou mocou bicykel, tak choďte v/skusatdo Decathlonu. Majú aj 2v1 (odrážadlo a bicykel), tie nové sú už vahovo vpohode. A hlavne uvidíte, že jej bude obrovský.
Ako píšu, v tomto veku je ideálne ešte cykloodrazadlo