icon

Aký cyklovozík pre 2 deti?

jespera
20. apr 2013

Hladam mamicku ktora ma taketo nieco doma.....potrebujem ho pre dve deti za normalnu cenu, poradite aky?

kacarina
20. apr 2013

Ahoj, my mame Chariot dvojmiestny, kupovany pouzity 2-rocny, zatial spokojnost velka, sice v nom deti zatial len parkrat spali cez obed vonku (manzel chodi behavat, tak spokojnost na oboch stranach 🙂)) tato znacka je sice zrovna ta drahsia, ale manzel to cele na internete presiel a rozhodol sa kvoli kvalite pre tento ... celkom dobre info o cyklovozikoch vseobecne najdes aj na www.cyklovoziky.sk.

kacarina
20. apr 2013

na tej stranke najdes dokonca aj bazar cyklovozikov 😉

cicamica1980
21. apr 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@kacarina ake stare deti v nom vozis? resp. chcem sa opytat, v akej poloje tam deti sedia/lezia, ked sa vozia? je to vhodne/bezpecne povedzme aj pre 5 mesacne babo?moja ma teraz 9 tyzdnov a rozmyslam na leto. isla by som aj teraz, ale to je este asi skoro...

cicamica1980
21. apr 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.
kacarina
21. apr 2013

@cicamica1980 nasi prckovia maju 15 mesiacov, vozime ich v tom (zatial len sporadicky) asi 2 mesiace, ale pre malicke babätka existuje taka redukcia, podobne ako do autosedaciek, kde mas este vlozku pre mrnave bejby, kt. potom ked uz je starsie vyberies ... na tej stranke cyklovoziky.sk fakt najdete dost ucelene info, v casti Najcastejsie otazky je aj o tom veku, odkedy a ako mozno deti vozit, kuk tam 😉