icon

Aký vianočný darček pre rodičov?

lilinka13
13. dec 2011

poradte,som zúfalá,čo kupujete na Vianoce rodičom? ja stále netuším a už by aj bolo načase niečo kúpiť,NIE?

gabika43
30. okt 2013

Prosím vedel by mi niekto poradit co kupit ocinovi na Vianoce. vsetkym odpovediam vopred dakujem.

worse
3. nov 2013

😎 😀 😀 😀 😝 😝 🙂 🙂 🙂 🙂 ahoj

m_ij_ka
3. nov 2013

my sme zvyknutý si kupovať praktické veci, mamine som kúpila brusič nožov plus kozmetiku, ocina už bohužiaľ nemám, bratovi aj s priateľkou nejaký spoločný dar taniere alebo hrnce keďže plánujú spoločné bývanie

jaja28
3. nov 2013

@gabika43 ja som kúpila knižku, keďže zbožňuje čítať a ešte pre oboch sme kúpili fotorámčeky, kde im dáme fotky malej 🙂

gabika43
6. nov 2013

dakujem a vedeli by ste mi poradit pre 12 rocneho brata???

mata1001
9. nov 2013

@gabika43 ahoj,ja mam 10r.synovca-kupim mu naramkove hodinky.doteraz sme mu kupovali lego a uz ho nema kam davat,tak teraz zmena... 🙂 .a este si sa pytala na otca.my kupujeme so segrou spolocny darcek aj otcovi a mamine a tento rok to budu letne paplony +vankuse a minuly rok to bolo radio do kuchyne+ obaja dostali fleecove deky.dufam ze som ti trochu pomohla.

modrofuzik11
9. nov 2013

mame vyborne skusenosti so strankou www.darek.cz. sice je ceska, ale prevadzkuju ju slovaci, preto nam to v pohode doviezli a rychlo slov.postou za eura. boli sme spokojni. velmi sa rodicom pacila ta smaltovana cedula, kde si mozete dat aky chcete napis. je to originalne a velmi osobne...

gabika43
9. nov 2013

Velmi pekne vam dakujem, pomohli ste mi 🙂 🙂 🙂 🙂

kuwait
9. nov 2013

Moja mama ma rada take zdravotnicke pomocky,masazne pristroje,rozne tie vyrobky co bezia na teleshopingu,ona je na tom priam zavisla a jej kamaratky tiez

saracajooq
11. nov 2013

Ja este neviem co ale minuli rok som mamke dala krabicku v ktore boli kupony,ktore som sa napisala a nakresli obrazok napr.donesiem ti ranajky do postele... a ockovy knihu a papuce a vieta ako sa tesili takto 😀 no teraz neviem co

venija
11. nov 2013

my starkym chceme kupit listky do divadla

fifibela
12. nov 2013

my 27.decembra odchádzame na týždennú lyžovačku a rodičov berieme so sebou..už sme im to povedali, aby ich to potom veľmi nešoklo,alebo aby si nevymysleli na Silvestra iný program...to bude od nás hlavný darček...

povuma
12. nov 2013

@gabika43 ja som mu kúpila lyžiarske podkolienky, také funkčné športové, to on aj na turistiku znosí, a kozmetika, príp, nejaká kniha o záhradke, plus zahradkarsky kalendár...niekedy mu dám aj poukážku na knihy, nech si sám vyberie....
mame parfém 😎

asisomtoja
14. nov 2013

ah jaj ja mám takú depku neviem čo kúpiť mojej sestre ☹ poraddte mi prosím som zufala 😲 😎 🤐 🙄

ssisska
14. nov 2013

@gabika43
Ja som kupila otcovi trenirky,zimne rukavice,zimny sal ,ponozky a sladke cokoladove obladky.

mamazem
1. dec 2013

A čo tak niečo pre zdravie, napríklad aby im to stále dobre myslelo a srdiečko aby stíhalo 🙂 Vianočný balík prírodných prípravkov na podporu srdca a mozgu.

laila22
1. dec 2013

tento rok som kupila atialergicke celorocne paplony a mamine nakupnu tasku na kolieskach a ocovi dobru halogenovu baterku.

dominka11
3. dec 2013

mame sme sa dohodli, že kúpime kuchynský stôl,ale dostane ho asi týžden pred Vianocami 😉 nech už cez sviatky pekne stolujeme 🙂 🙂 a dnes som jej kúpila ešte makový olej, nech je zdrava.

viki258
7. dec 2013

Ahoj 🙂 Keby chceš tak pre maminu ti viem poradiť veĺmi pekný darček... Vyrábam šály 🙂 veľa ľudí si ich objednáva pre rodičov pod stromček 🙂 http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/32092780/Vola...

erika07
8. dec 2013

My sme minulý rok dali svokrovcom na Vianoce takého nástenné hodiny, do ktorých sme vložili fotky vnúčat: http://www.extradarcek.sk/e-darcek/eshop/0/3/5/...
Potešili sa, lebo bol to aj praktický darček (čo ich generácia oceňuje, aby sa nevyhadzovalo na hlúposti) a aj osobný darček, keďže tam sú fotky detí 🙂

andr3w1
10. dec 2013

Ja balíček vín s nejakými príbehmi o nich z www.winestory.sk ;)

adnan
10. dec 2013

@asisomtoja ja som kúpila poukážku na kúpu pančušiek v Bepone,kedže má rada pekné pančušky,majú ich v hocijakej hodnote.....popr.nejakú masáž...

kuwait
14. dec 2013

Ja som mame objednala cez net set 2 vankuse a deku z ovcej vlny uz to dostala a velmi sa jej to paci ze je to krasne a teplucke.

katka0905
14. dec 2013

kavovar a latte hrnceky s potlacou, na ktorych su fotky malej...

fenixv
16. dec 2013

Ja otváram v eshop a ponúkame krásne španielske deky je to ozaj skvely darček skoro pre každého. 🙂
http://www.webareal.sk/fenixfashion, eshop ešte nie je plne funkčný ale ak mi v prípade záujmu napíšete na infofenixmt@gmail.com určite Vám dečku predám. 😉

kuwait
16. dec 2013

@fenixv teple deky starsich ludi potesia,moja mama je z toho co som jej objednala cela bez seba od radosti

e1s2t3e4r5
17. dec 2013

Ahojte......... Ja som tento rok vymiesala sol v horucej vode a pridavala muku aby vznikolo cesto.... potom vykrajovala zdobila a dala vysusit do rury na malu teplotu.... minuly rok som bola v DM-ku kupit tie male sampony a mydla take male ako 2 zapalkove krabicky.... kupila som neja ke krabicky v kiku stuzky a tak a zabalila som to robila som z kartonu zvisle a vodorovne prieciny aby som to oddelila do prveho som dala otcovy gel poholeni do druheho mini vonavku--- v Kiku ....
a tak...
Tiež viem návod na virobu krabičky ..... ak neviete co so s rolickou so zachodoveho papiera.... obalte ju do farebneho papiera rohy ohnite a previazte maslo..... video je aj na webw
😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝
Alebo pred 2 rokmi som robila pernikovy domcek velmi potesilo
:D 😎 😎 😎 😎 😎 😎

valka
19. dec 2013

svokrovcom liatinovu panvicu, ocinovi stetku na holenie z jazveca a mame masaznu morsku hubu a knihu...

rybkanemo
16. jan 2014

ja som kupila 2x tassimo kavovar nassim a aj svokrovcom... boli z toho paf 🙂 a ešte mamke a svokre romantikuš sviečky 🙂 www.duhovesviecky.sk

wanda10
8. nov 2014

Ja tiež vôbec neviem čo rodičom a prosim do zajtra. Prosim.