icon

Auto na ovládanie z Temu

5. dec 2025

Ahojte, nemáte náhodou niekto doma takéto, alebo podobné autíčka na ovládanie z Temu? Syn chce na Vianoce, už ich mal niekoľko, všetky sa postupne rozbili, toto vyzerá podľa videá aj parametrov fajn. Ide mi hlavne o to, či je odtiaľ naozaj to auto odolné aj pri skákaní a jazde v teréne, nech zasa nemá oči pre plac že neskáče ako má 🤦🤦prípadne odporúčte nejaké, kde ma to nezruinuje financne. Ďakujem
https://share.temu.com/PzCCmJRXKTB

hortenziaj
5. dec 2025

No, z tej by som nekupoval a ,tá kvalita veci je celkom zla. Radšej prisetri a kúp.poriadne a nie 50 lacných čo sa aj tak rozbijú. Alebo pozri na bazari, ja odtiaľ kupujem drahšie veci, vyjdú má lacnejšie a kvalitou sú často úplne super.

hortenziaj
5. dec 2025
@hortenziaj

No, z tej by som nekupoval a ,tá kvalita veci je celkom zla. Radšej prisetri a kúp.poriadne a nie 50 lacných čo sa aj tak rozbijú. Alebo pozri na bazari, ja odtiaľ kupujem drahšie veci, vyjdú má lacnejšie a kvalitou sú často úplne super.

Z temu

hortenziaj
5. dec 2025

Inak nechápem, prečo ľudia kupujú z temu veci, mňa to neláka,ale videla som kvalitu tých veci a katastrofa ,to radšej ani nemať danú vec,ale hlavne že stala 2 eura a pod. A o iných veciach nehovorím,o to že je to aj nezodpovedné voči našej planéte , a ľuďom čo to vyrábajú a pod.

autor
5. dec 2025

Práveže takéto som nikdy z Temu nekupovala, vždy poriadne z RC obchodu, tak sa zamýšľam nad tým, či to nieje rovnaká kvalita a všetko aj tak vyrobené v Číne

hortenziaj
5. dec 2025
@anonym_autor

Práveže takéto som nikdy z Temu nekupovala, vždy poriadne z RC obchodu, tak sa zamýšľam nad tým, či to nieje rovnaká kvalita a všetko aj tak vyrobené v Číne

@anonym_autor no ale je to rozdiel ,nie je z Číny ako z Číny . Takže určite nekupuj ak nechceš byť sklamana

maranco
5. dec 2025

@sisa_s pekný výsledok, ale hlavne že to bolo lacné, kto už by doma testoval výrobok aké obsahuje chemikálie a zloženie

Až 69 % testovaných výrobkov zo Shein a Temu nespĺňalo normy platné v EÚ a 57 % predstavovalo pre svojich používateľov reálne riziko otravy, alergie, zadusenia, popálenia alebo požiaru. "Preto nákup lacných výrobkov na týchto online platformách neodporúčame. A ak ich už máte doma, buďte veľmi opatrní, najmä ak sú určené pre malé deti,"

bielasovicka
5. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor za 70 eur kúpiš aj v draciku alebo hocikde inde takéto auto. A môžeš vymeniť keby niečo.

chrobak7
5. dec 2025
@bielasovicka

@anonym_autor za 70 eur kúpiš aj v draciku alebo hocikde inde takéto auto. A môžeš vymeniť keby niečo.

@bielasovicka Akurát že v Dráčiku predávajú tie isté hračky, len drahšie. Už neraz som mal takú skúsenosť. Napr. herná konzola do ruky stála na Aliexpresse 20 EUr a tá istá bola v našich obchodoch, ale už za nejakých 49 €.

hortenziaj
5. dec 2025
@chrobak7

@bielasovicka Akurát že v Dráčiku predávajú tie isté hračky, len drahšie. Už neraz som mal takú skúsenosť. Napr. herná konzola do ruky stála na Aliexpresse 20 EUr a tá istá bola v našich obchodoch, ale už za nejakých 49 €.

@chrobak7 môžeš dať podnet,prešetria a ak bude naozaj z tému a nebude spĺňať požiadavky európske ,tak ju budú musieť stiahnuť a budú mať problémy.

dusankomoj
5. dec 2025

@anonym_autor tieto autíčka všeobecne,aby boli rýchle,tak musia byť ľahké. Aspoň každé, čo má malý také je. Tenučký plast🤗 Ale z Temu ti na 100% už nepríde do Vianoc ,daj pozor.

chrobak7
5. dec 2025
@dusankomoj

@anonym_autor tieto autíčka všeobecne,aby boli rýchle,tak musia byť ľahké. Aspoň každé, čo má malý také je. Tenučký plast🤗 Ale z Temu ti na 100% už nepríde do Vianoc ,daj pozor.

@dusankomoj Nie je pravda, že nepríde do vianoc - viĎ popis :

"Dorazí už o 3+ PRAC. DNI/DNÍ – Lokálny sklad1:14 Vysokorýchlostný diaľkovo ovládaný terénny vozík - 4WD Off-Road Be..."

Z Temu aj z Allegro mi zvyčajne chodia zásielky max. do týždňa. Dlhšie to trvá z Aliexpress.

autor
6. dec 2025
@bielasovicka

@bielasovicka za 70 eur z dracika 2x narazí do steny a je po autíčku, mám skúsenosť. Aj auto z elektra vydržalo podobne. A to je syn opatrný, vie ako na RC modely, či už auta, lietadla alebo drony. Takže to nieje o tom že by ich ničil

bielasovicka
6. dec 2025
@anonym_autor

@bielasovicka za 70 eur z dracika 2x narazí do steny a je po autíčku, mám skúsenosť. Aj auto z elektra vydržalo podobne. A to je syn opatrný, vie ako na RC modely, či už auta, lietadla alebo drony. Takže to nieje o tom že by ich ničil

@anonym_autor chápem. Len som myslela ze 70 eur z TEMU sa mi zdá veľa. A to hračky odtiaľ nie sú bohvie aké. Zla kvalita, a hlavne, smrdia. Ja už hračky odtiaľ nekupujem. No ale ved vyskúšaj, uvidíš.