icon

Bábika Chou Chou verzus Baby Anabel

ewra29
23. okt 2014

Dobry den mam 2 rocne dievcatko a chcem radu od mamiciek ktore maju dievcatka teraz je v draciku babika chou chou aj baby anabel a neviem sa rozhodnut ktoru mam malej kupit viete mi poradit ktora je lepsia

anndrea
23. okt 2014

@ewra29 Dobrý deň, mám dve dievčatká takže bohaté skúsenosti s bábikami 😉 Sofi staršia mala baby anabel a neboli sme s ňou veľmi spokojní, dosť je ťažká, nemotorná, potom sme kúpili chou chou a je super, aj teraz chce Miuška od Ježiška chou chou...Pri výbere si dajte pozor hlavne na veľkosť, niektoré sú mäkšie, ľahšie a niektoré sú väčšie a tým pádom aj ťažšie, tak to bolo aj v prípade baby anabel, bola malej proste ťažká. Od chou chou máme doma tri bábiky a teraz idem to tej ružovej čo má mäkké telíčko, dá sa s ňou aj spinkať...ale hlavne nech z nej má malinká radosť 🙂

ewra29
autor
23. okt 2014

takze radsej to chouchou a neviete mi povedat ci je lepsia ta chou chou cheeky alebo ta spinkaj pozeram to z letaku dracika len je tam strasne kratky popis

ewra29
autor
23. okt 2014

ked to tak pozeram aj na nete skoro vsetky maju tak 43 -46 cm a to sam i zda dost velka na nasu malu

ewra29
autor
23. okt 2014

teraz som nasla este baby anabell pod sa hrat a ta ma len 36 cm tak myslite ze ta by bola lepsia

matapo
Autor odpoveď zmazal
peliroja
28. nov 2014

@matapo ahojko, nehodila by si prosim link ktoru presne ste kupili? dakujem 🙂

matapo
28. nov 2014

@peliroja takuto 🙂 maju ju v mnohych obchodoch, ceny sa roznia, ale ozaj super aspon podla mna a mojho manzela 🙂
http://www.ok-hracky.cz/chou-chou-jako-zive-mim...

matapo
Autor odpoveď zmazal