Bábika pre štvorročné dievča
3. nov 2014
Mamicky, prosim pomozte mi 🙂 . Chcem kupit babiku pre moju dcerku,bude mat 4 😵 r. Prosim poradte mi,lebo do obchodu nemam moznost sa ist popozerat,iba cez internet... Chcela by som babiku,ktora aj rozprava,tie sa jej velmi pacia-mama, papa,tata,alebo ak sa smeju. Interaktivne cikaju,sa smeju,placu, .... - nerozpravaju ?
Dost sa mi paci babika DOLLY,ma niekto,alebo aku by ste nam poradili ? Vopred vam dakujem 🙂

Ved prave to,doteraz sa s nimi ani nehrala a teraz ako chodi do skolky,tak hovori,ze jej nedaju babiku...,tam by sa s nimi stale hrala a kocikovala a aj u znamej,nic ine nechce,len s tou babikou sa hrat... Tak este jednu dostane a tolko. Asi to ma po mne,ja som sa s nimi tiez nehrala,iba som ich ostrihla 😅

@leilac a možno to ani nie je v bábike, ale v samotnom dieťatku. Moja staršia dcérka (teraz má už 12 rokov) dostala vo veku 4 rokov chou-chou. Bavilo ju to asi týždeň a už sa na bábiku ani nepozrela. Mladšia ju po nej zdedila a ona sa s bábikami vyhrá. To je úplne jedno s akou, je to proste malá mamička. Staršia k tomu vôbec nemala vzťah. Tým chcem povedať, že možno vaša dcérka nemá až taký vzťah k bábikám.