Čo 10 ročnej slečne pod stromček?
Poradí niekto??? Prosííííííím.... Zatiaľ mám len túto školskú tašku....

ja som si tiež nevedela rady s darčekom pre svoju 13-ročnú dcéru a 10-ročnú krstnú dcéru, nakoniec takým jemným prieskumom som vypátrala, že by chceli Monster bábiku. Plus som kúpila set náušníc a prívesku zo swarovskeho krištáľu cez zľavový portál. Možno z toho niečo bude vyhovovať aj tvojej dcére. Minulý rok bol inak veľkým hitom kombinované korčule na ľad aj kolieskové a také "oko", ktoré keď napojíš na telku slúži ako mikroskop a zväčšuje 20-krát. Veľa šťastia pri výbere darčekov 🙂
Monster high letí aj u nás. bábika čiapka tričká... tajný denníček so zámkom, dáky kozmetický set s detskou voňavkou - aj tie su monster high. uvažovala som aj nad karaoke kedže moje deti radi spievaju to by bol taký spoločný darček. A samozrejme bižuteria tú dostať musí.. :D a nejaká kniha...dievčatkám sa dá, ja skôr uvažujem čo 6 ročnému chlapcovi...
napr. mp3 prehrávač
http://www.hyperzlava.sk/sk/ponuka/5370
oblečenie, bižutéria ( na zlavových portáloch maju pekné za pár €), spoločensku hru- Slovensko otázky a odpovede, Dostihy, Ubongo atd, niečo na šport, nejaké pekné hodinky, oblečenie na postel Monster, knihy rozneho druhu.......... 😉
No tak to yávisí od charakteru a vyspelosti tvojej dcéry ak letí na Hello Kitty tak ešte je na kozmetiku ako píše slavka034 moja hračky nechcela od 1 ročníka ona na hello kitty a také "hlúposti" nebola nikdy
moja 10rocna chce hello kitty a este pet sopakov
asi to co napisala nicky07, az na to Monster high, sice to u deti leti, no ale akoze morbidne babiky - brrr 😖 inak ta taska je super 🙂
u nas to bude pod stromček kozmetika,nejaká bižutéria náušnice,hracky uz dufam nie,lebo ich ma strasne vela.A samozrejme knihy .

ahojky...kedže má 10 rôčkov a u takých "veľkých" slečien letí Hello Kitty tak buď kozmetiku( chodí aj reklama v TV) ak má dlhšie vlásky tak niečo do vlasov poprípade nejaké to tričko 😀 😀 😀 a samoška že dobrou knihou s rozprávkami ništ nepokazíš))..a nejakú peknú tvorivú hru k tomu a máš to 😝 😝 😝 😝