icon

Čo kúpiť predškoláčke pod stromček?

jama16
19. okt 2015

ahojte,naozaj neviem co kupit.ona je aj dost hrava,ale zase hracky pat rocnemu dievcatu kupovat uz by som nechcela.radsej nieco take z coho by sa mohla nieco ucit.no fakt neviem.dajte tipy 🙂

Strana
z2
mirka414
20. okt 2015

@aktiz juj to neviem,ale pomocou fantázie a rôznych farebných odtlačkou (razítkom) ktore v papiernictvach urcite dostaneš kupit sa daju vytvoriť krasne obrázky.pozriem v izbe ci mame k tomu este knižku potom by som par strán prefotila. Skus si do Google hodiť fingerstempel vorlagen

betka239
20. okt 2015
Používateľ betka239 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od betka239.

ja by som možno riešila nejaké obrázkové knižky, v ktorých hravou formou sa aj niečo naučí. minule som v hračkárstve videla detský vysávač na baterky-tiež fajn vec, môže si izbičku povysávať a zabaví sa 🙂

jama16
autor
20. okt 2015

Dakujem baby za napady.nemyslela som uplne ze nekupovat hracky to je jasne.len som chcela poradit vtakych "hrackach"ako ste poradili.jasne pozerame stale nejake katalogy,teraz aj dracik dosiel a ona by chcela vsetko oklo ladoveho kralovstva a same barbiny coz si vybera same predrazene veci.na spolocenske hry je taka zase ked jej chceme nieco vysvetlit a nejde jej to tak je jedovita a oduva sa.mame aj plasteliny,toho zase mame cely byt ked sa hra.narodeniny mala na konci jula.a tiez si myslim ze ani o rok nepojde do skoly.nie preto ze by nevedela pisat pocitat a taketo veci ale skor pre to aka je.nechce si dat nic vysvetlit poradit.je vzdorovita neposlucha atd.hlavne my nepiste ze ju neviem vychovavat.uz sme skusali aj podobrom aj pozlom.takze tak.

jama16
autor
20. okt 2015

A isto z nej nerobym dospelu;ja som sa tiez este v trinastich hravala s barbinami.ona ani taka nieje ako vacsina v okoli ze sa chcu paradit malovat a tak.minule som jej chcela kupit tie goraliky vselijake co sa navliekaju alebo tie mozajky rake co sa skladaju nech ma nejaku predstavivost.ale nie ona take nechce,od toho hned uteka.skolsku tasku nebudeme kupovat (kupia krstny)ani nic do skoly,na to je este cas.skoda ze nieje pomne,ja som nala vzdy rada tvorive a logicke hry,knizky pazzl a taketo.no co uz uvidime ako to dopadne.ked mala 4roky tiez sme rozmyslali co jej kupit,tak sme sa jej pytali a znicoho nic zahlasila ze chce gitaru a trubku.co sme sa cudovali lebo o hudobne nastroje nejavila zaujem.ta uvidime mozno nas aj teraz prekvapu co napise jeziskovi🙂

julca15
20. okt 2015

Ja som za spoločenské hry, detské encyklopédie. u nás bodujú aj plyšové hračky.

anega79
20. okt 2015

Napr taketo nalepovacky, daju sa stale prelepovat. Cez bookdepository je aj dorucenie na slovensku zadarmo, tak mame par takychto. Plus lego friends alebo playmobil sa veci co sa nam najviac pacia, plysove vobec

natallkaa
3. nov 2015
Používateľ natallkaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od natallkaa.

Ak chceš niečo čo rozvíja, skús detskú encyklopédiu. tým určite nič nepokazíš alebo nejakú peknú knihu na večerné čítanie 🙂

mima300
10. nov 2015

@jasminet
@aktiz dievcata maju to na ebay. Rozmyslam ze to objednam pre dcerku. Mali by ste zaujem ? Objednala by som aj pre vas a rozdelili by sme si postovne 10€. Dajte vediet. Dakujem

jasminet
10. nov 2015

@mima300 dakujem, ale uz som si to rozmyslela, robili sme to normalnou farbou podla fotiek z netu, skoda penazi za knizku 😉

srenata
10. nov 2015
Používateľ srenata je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od srenata.

Ak "žeriete" Ľadové kráľovstvo jako my, doporučujem: http://www.egmont.cz/kategorie/filmove-pribehy/ledove-kralovstvi/

barca1205
21. nov 2015
Používateľ barca1205 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barca1205.

A čo tak vstupenku do nejakého zábavného centra? S kamoškami 😉 A ak ju baví hudba, ten koberec na tancovanie alebo karaoke súpravu

katariang
27. nov 2017

My mame tiež predskolacku a kúpili sme, niektoré veci aj starí rodičia a pod.
Detskú stoličku 4v1 pre bábiku, hravé čítanie 3 knihy(toto ju baví od minulého roka, tak nech sa vzdeláva) play dooh plastelíny, elektrickú zubnú kefku, farby na tvar a pravdepodobne dostane mobil, tu novú 3310, aby sa naučila pracovať snim kým pôjde do skoly a zavolať v prípade potreby.
To su všetky darčeky čo dostane, niečo doma niečo u strakych a u strýka.
Školské veci uz mame v predstihu na 70% pokupene, trafilo sa náhodou keď sme boli este v lete na výlete za super cenu, to je odložené a pripravené na september)

Strana
z2