Čo kúpiť skoro ročnému dievčatku?
Ahojte po dlhsej dobe sa uvidim s dobrou kamoskou ktora ma 10 mesacne dievcatko, co sa hodi kupit ako darcek? Ja deti nemam, takze neviem co by sa naozaj zislo alebo akej hracke sa take dievcatko potesi 🙂 dakujem za vsetky tipy
Môj dostal vtedy zvukovú knižku, alebo rôzne vkladacky sú super, keď nie teraz, tak neskor isto využije, drevené kocky, alebo hračky co vydávajú zvuky boli u nás top 👍
S bábikami sa určite ešte nezahra. Len to bude strkať do úst a nato sú iné hračky. Pozri montessori hračky, rôzne vkladačky, kocky, je toho mnoho v prijateľnej sume. Ak máš väčší rozpočet super je taky stolček s rôznymi aktivitami, piesňami. Alebo knižku "Kubko sa učí rozprávať". Veľmi obľúbená a kopa deti sa vďaka nej naucilo hovoriť.
Mam 10mes dceru a teraz ma rada rozne kocky, auticka, lopticky co vie aj chytit do malych ruk. Ja by som kupila farebne drevene kocky, s tym sa vyhra dlho. Aj 4rocna si sklada z nich mestecka. Lepsie ako zvukove hracky, ktore dieta omrzia max za tyzden.
Ja sa priznam, ze som a vzdy som bola radsej, ked navsteva priniesla dietatu nieco, co sa spotrebuje (jedlo, drogeria) alebo oblecenie. Mojho vzdy bavilo len par hraciek a neviem, ci by nahodou nevydrzal aj bez nich 🙂 Cize vacsinou vsetko zaberalo len miesto. Alebo este knizky su fajn.
Nevadi ak kupis hracku ktoru vyuzije aj o polroka. Ja by som sa opytala jej mamy aby si nahodou nekupila nieco co uz ma. Ak mas vyzsi rozpocet, hupaci konik je hit skoro u kazdeho dietata, alebo taky nafukovaci oslik, na ktorom jazdia. Alebo maly vozik. Ikea ma skvely vozik.

Asi najskôr bábiky aspoň moju to potešilo a aj mňa pokiaľ pamätám 🙂 na domček s bábikami je ešte malá myslím. Baby born a podobne majú aj lacnejšie a také isté