Čo mám kúpiť 11 ročnej kočande okrem mobilu a bižutérie?
som uz zufala
podľa mňa by 11- ročnú potešilo nejakú pekné oblečko, vhodný parfém či iná kozmetika, taška- kabelka, či ruksak, denník, šperkovnička. Niečťo bláznivé - čiapka, rukavice, šál- farbené, veselé, besné 😀
kozmetika,oblecenie........ 😉
tajny dennik? 😀 nieco som videla v reklamach a pacilo sa mi to..pise perom a nevidno co len ked zapne specialne Uv svetlo v dennicku 😀 ale mozes pozriet aj na to ci ju bavi tanec šport alebo nieco...a tiez sa mozes "nenapadne" opytat co by sa jej pacilo
Ahoj!
Mam doma 12ti letou..a chapu Tve zoufalstvi 😉
1. Komplet :Kniha + PC hra dane knihy
2. Kosmetika, bizuterie + blaznive naradicko na udrzovani nehtu
3. min. 2x listek do divadla ci do kina (pro ni a prop svoji nej.kamaradku)
4. Stiraci los
5. Kupon (predplaceny) do oblibeneho obchodu (boty, Ikea, HaM, CaA..Knihkupectvi at si vybere sama..)
6. Personalizovane (malovane) tricko se svou podobou ci svym zviratkem
...
..
a v neposledni rade nezapomenout, ze jsou to jeste deti a pripojit "hracku" v podobe plysaka ci stolni hry..
ten tajný denník pýta aj moja sestra 😎 😎
ja som jej kúpila mp3 prehrávač,taký malinký vreckový,verím,že aj to poteší 🙂
silikonove hodinky, ak este nema 🙂
kredit do mobilu:D,DVD,kniha, kombinéza,...
oblečko, bižuteria, denník, spoločenské hry, nejaké kreatívne sady(maľovanie, ) alebo aj plyšáka, na tých nie je nikto nikdy veľký. 🙂
ja by som sla do MP3, pripadne riadneho prehravaca do detskej, spolocenskej hry - minule som v draciku pozerala ze uz ake zaujimave spolocenske hry maju pre vacsie deti(monopoli, a ta neviem ako sa vola ci davas ruky a nohy na rozne farebne policka 🙂 ) , teraz leti Twilight tak napriklad komplet seriu v kniznej ci dvd podobe, alebo CD Justina Biebera 🙂
Osobne si myslim ze plysakov bude o chvylu dostavat od frajerov
myslím, že v tomto veku sú medzi dievčatami dosť veľké rozdiely, čo sa týka záujmov a preferencií. Takže predovšetkým by si mala dobre poznať danú dievčinku (ak je to dcérka či niekto z blízkej rodiny, nemal by to byť taký problém) a podľa toho vyberať darček.
Napr., moja 11-ročná dcérka Twilight vôbec nečíta ani nepozerá, Justina Biebera neznáša a tie "hororové" bábiky, čo sú teraz v móde, sa jej vôbec nepáčia. Kozmetika, voňavky úprava nechtov - úplne mimo jej sfér záujmu. Zato strašne túžila po vianočnom legu, hre z edície Albi, číta knihy o Vigingoch a Narniu...
A plyšáky miluje, hlavne tie medvedíky Me to you. 😉
Spolocenskou hrou nic nepokazis. Doporucujem ACTIVITY JUNIOR
mmmmmmmmmm
ja mám skoro 11-ročnú a u nás je aktuálne momentálne toto
- pekné, moderné oblečko
- kabelky - také tie maličké, čo sa nosia na kríž
- hračka - ale niečo tvorivé, kde sa môže realizovať
- bižutka
- kedže má dlhé vlasy - rôzne spony a štipce do vlasov, čelenky
- knihy
- hra SIMS
- MP 3alebo 4 prehrávač
Retiazka, naušnice, či prsteň, voňavka.....
Záleží aké má záujmy, moja dcéra má 11 rokov a od Ježiška dostane šijací stroj. Možno niektorá povie, že zbytočné alebo drahé (stojí 40 € - a pre porovnanie bábika monster od 20 do 30 €) no myslím si že praktické (vlastné nápady, oblečenie pre bábiky, rôzne drobnosti a neskôr i pre seba). Teraz to máme ako mamy a naše mamy ťažké, deti majú skoro všetko dostupné, už nič nie je pre nich vzácne. Tiež mám z roka na rok viac hlavu v smútku.
Moja 13 ročná sesternica velmi rada vyrába rôzne rámiky na fotky, pohladnice.. ozdobné krabičky a ja neviem čo všetko, tak možno by sa jej páčilo niečo z DaVinci http://www.davinci.sk/movies/index2.html
Ryfle, suknu, čižmy..., knihu, bižuterku, mobil, vežu do izby ak nemá, niečo na tvorenie, hudobný nastroj ak ju tpo baví daku gitaru, klavír....korčule buď na ľad, alebo kolieskové neviem čo máte.....
u nás je to tak,že dcéra akože napíše Ježiškovi,,pričom zoznam darčekov može obsahovat 10 položiek , my s manželom vyberieme do nám daného finančného limitu......vždy si pod stromčekom nájde 3-4 veci,netuší ktoré sme vybrali,takže je aj v napetí......
Sa jej opýtaj čo iné okrem mobilu a bižutérie by chcela alebo nejakú retiazku peknú (pravé striebro/zlato) to ťažko povedať ak by si nič nezohnala tak peniaze

mozno by aj stacilo 😉 ..a ak nie, tak jej predplat kamarat / bravo / podla toho co ma rada..alebo ak rada cita, tak knizku, handrickami baby tiez nepohrdnu, balicek kozmetiky / sprchovy gel, telove mlieko, .../..urcite este na nico prides 😉