Cyklovozík, pri ktorom sa dá polohovať chrbtová opierka

bom123
10. apr 2022

Ahojte, poraďte mi cyklovozík pri ktorom sa dá polohovať chrbtovú opierku. Netreba uplne do ľahu , ale aspoň trošku. Moja vždy zaspí ako náhle sňou idem na dlhší výlet, nechcem aby tak spala, v rovnej polohe. Thule chariot a hamar outback one som videla, že je polohovateľná. Existujú aj iné ešte? Iné som nenašla 🙁 poprípade nemá niekto na predaj polohovateľný vyklovozík? 🙂
Potom rozmýšľam nad cyklosedačkou, tiež polohovateľnou, ale nenašla som takú ktorá má ten hrubší držiak sčím sa pripevní k bicyklu. Všetky polohovateľné majú stými tenkými drátmi. Mne sa to zdá že to bude len zbytočne kývať a ešte nás to vykotí.
Ďakujem!

sojorez
10. apr 2022

Ja mam jeden z tych lacnejsich cyklovozikov, nebol polohovatelny, riesila som to sportovou castou kociara. Take "a je to" riesenie, no syn bol spokojny 🤦🏼.

sojorez
10. apr 2022

@sojorez Dokonca pozeram, ze toto je este autosedacka. Takze sportova cast prisla na rad az neskor.

bom123
autor
10. apr 2022

@sojorez to ste len vlozili dotoho, alebo sa dala sedačka vybrať a s niecim ste to pripevnili?

sojorez
10. apr 2022

Zadna stena cyklovozika bola plachta natiahnuta na kovovej konstrukcii. Plachtu som zlozila a repsnurami som priviazala cyklosedacku (neskor sportovu cast kociara) o konstrukciu cyklovozika tak, aby drzala i po bokoch a zaroven v predozadnom smere.

bom123
autor
10. apr 2022

@sojorez ďakujem moc. Asi skúsime aj my tak. Hocijako hľadám všetko také je drahé 😞 asi radšej skúsim takto. Je to menšia investicia.