icon

Cyklovozík za bicykel - skúsenosti

25. máj 2023

Ahojte, ako sa vám osvedčil cyklovozík a ktorý prípadne odporúčate? Našiel u vás využitie a neľutujeme časom kúpu? Deti majú vek 3 a 1.

Strana
z2
riamia91
27. máj 2023

Suhlasim, sedemrocne dieta bude vo voziku narvate do vysky hlavne. Urcite to uz nie je vhodne.

tinkavvv
28. máj 2023

7-rocne dieta uz ma bicyklovat a nie sa vozit vo voziku. Take deti zvladnu vela, do kopca radsej potiahnut na lane, ale nevymyslat s vozikom. Moja 7-rocna sa tam zo srandy nasklada, ale vobec to nie je pouzitelne. 7-rocne deti vydrzia na bicykli vela, ked je motivacia a zaujimava trasa.

zafir01
28. máj 2023

@tinkavvv ved to.. Môj 5,5 ročný dáva 15 km naraz len tak, keď ideme cez víkend na zmrzku a domov na bycikloch. Nebývame ani na žiadnej rovine.

A super vec je navíjacie lanko, keď nevládze do tiahlych kopcov.
Naš 11 ročný, v 7 rokoch tak 20 max 25 km s nami dával, ale na rovine sme neskúšal, tam by možno aj viac vládal. Zas sme nikdy nešli s deťmi na hranu

luccija
28. máj 2023

Pre deti 3 a 1 rok ho využijes pár rokov.Pre mňa to bola z detských veci najlepšia kúpa Aj si tam pospala, dozadu sme do batožiny dali deku, jedlo a išli.Chodila som aj po kopcoch, po lese, aj ho len tlačila.Vyuzili sme ho dlho a veľa.Ja som mala croozer, ale pred 15 r sa nedalo veľa vybrať.
Mali sme kombi, takže do auta v pohode

Strana
z2