icon

Darček pre 5 ročného chlapca

ikiniki
25. júl 2017

Ahoj. Mamky, ktore mate chlapcekov v tomto veku, ake hracky maju radi? Co ich zaujima? Potrebujem radu, dakujem 🙂

h2
•
25. júl 2017

@ikiniki Ahoj, najviac "frčí" lego, transformery a všetko, z čoho sa dá strieľať. 🙂

amyamyamy
•
25. júl 2017

Lego a nerfky.

nimika
•
25. júl 2017

U nas stale ide lego, pripadne nieco ine, z coho nieco postavi, vytvori.

ikiniki
autor
•
25. júl 2017

Lego mi uz jeho mamina "zakazala" 😉 lebo oni mu uz kupili a vraj ma toho vela. Co su nerfky?

nimika
•
25. júl 2017

@ikiniki zrejme asi uz maju, ak uz aj lega je vela, ale ak nahodou nie, tak nejaky ulozny box na lego 😉

siska012
•
25. júl 2017

nejakú spoločenskú hru ? alebo tie laboratoria čo majú v dráčiku - vytváranie slizu, alebo akvarko a pod.

h2
•
25. júl 2017

@ikiniki Nerfky sú pištole, môjho syna momentálne najviac baví taká, čo má náboje s prísavkami, môže s tým strieľať do terča, alebo na akýkoľvek hladký povrch. Originál Nerf sú dosť drahé, ale po hračkárstvach sa dá kúpiť kopec napodobenín, sú rovnako dobré a oveľa lacnejšie.

maryah
•
25. júl 2017

ahpj, skús stavebnicu Seva: http://www.dracik.sk/stavebnica-seva-3/

alebo nejakú spoločenskú hru od 5 rokov. V Dráčiku majú dobrý výber.

ibrunova
•
25. júl 2017

Ubongo duel.

lululilien
•
25. júl 2017

Lego. Ak mama zakázala lego, skús sa opýtať ci by nechcel take tie legové dosky na ktoré sa skladá. A tie pistole su tiez super, my mame napodobeniny.

ikiniki
autor
•
25. júl 2017

Dakujem vam dievcata za rady, zajtra obeham obchody 🙂

deniky
•
25. júl 2017

Boli sme na oslave kamaratkinemu malému a chcel pištoľ NERF tak sme mu ju kúpili a mi povedal že som super že som mu dala najkrajší darček ☺On ma ich doma už veľa najviac sa stým prehra alebo na bicykli lieta ☺