icon

Darček pre ročného chlapca

dasa10
14. júl 2015

Dobrý deň, prosím o rady, tipy, niečo zmysluplné na rozvoj dieťatka. Ďakujem za vaše rady a skusenosti.

majocka04
14. júl 2015

my sme nášmu krsniatku kúpili motorku (odražadlo)

dasa10
autor
14. júl 2015

odrazadlo ma

mimla
14. júl 2015

Drevené kocky, Lego Duplo, skladacie drevené koľajničky aj s vláčikom (Napríklad Carrousel, ale sú aj iné a väčšinou kompatibilné, napríklad tie ikeácke).

dasa10
autor
14. júl 2015

Nad duplom som premyslala len tam vsade pise od 2+ Tak neviem...

sasa1983
14. júl 2015

@dasa10 je aj 1 +1/2 roka a take sme kupili aj my. Kalkulujem s tym,ze dieta 2-3mesiace vydrzi a poto sa ako 15mesacny mkze v pohode hrat s hrackamj urcenymj pre 18mesacne deti. Lupili sme v Brendone

barla5
14. júl 2015

@dasa10 pozri aj hracky Quercetti, su tam aj od 1 roka, aj od 18 mesiacov

katyt
14. júl 2015

Ja odporúčam tiež drevenú vláčikovú dráhu buď tú Carousel z Tesca, alebo Ikea, je to super hračka pre chlapca, moji synovia sa s vláčikmi hrajú stále a dajú sa k tomu postupne dokupovať rôzne kolajnice, alebo stanice, už máme celú jednu krabicu plnú vláčikov. Alebo ak nie drevené vláčiky, tak aj Lego duplo takýto vláčik http://www.dracik.sk/10507-lego-duplo-moj-prvy-... a ten je tiež super, aj keď naši sa častejšie hrajú s tými drevenými.

dasa10
autor
14. júl 2015

@katyt vlačiky drevene už ma starší brat. lego duplo vidim ako schodnejšie no nie vlacikove. 😉

katyt
14. júl 2015

@dasa10 aha, tak potom jasné, aj keď také malé dieťa si asi nebude vedieť ešte skladať ani Duplo. My máme tiež dupla plnú obrovskú krabicu, ale sami sa s tým moc nehrajú. Starší syn už má skoro 6, ten si ešte vie niečo poskladať, ale mladšiemu musím skladať ešte ja a to už má 3 roky. 🙂 My sme mladšiemu na jeden rok toho veľa nekupovali, keďže mal po staršom synovi kopu hračiek. Kúpili sme len drobnosti ako oblečenie, fľašu na pitie, knižku a pod.

igiana
15. júl 2015

@dasa10 nasu rocnu bavil velmi takyto klavirik so zvukmi zvierat http://www.juchoo.sk/pianko-slon-zlute-detail.html

mizu89
15. júl 2015

Aj ja by som potrebovala poradit.Syncek bude mat v auguste mena v oktobri narodeniny(1 rocik) a v decembri vianoce.Rozmyslala som nad zvukovymi hrackami tie co sa stlaci tlacitko a vyhrava to pesnicky.Mohol by byt taky darcek???

zuzanaete
15. júl 2015

@dasa10 lego duplo pisu, ze od 1,5 alebo 2 rokov, ale ja odporucam aj skor. Nas dostal prve lego, ked mal 9 mesiacov. Najprv sme mu skladali jednoduche veze a usilovne rozoberal, potom zlozite veci a tiez rozoberal. Od 14 mesiacov zacal skladat prve kocky. My kupujeme vzdy hracky pre starsie deti. Aj mladsie dieta si najde svoj sposob, ako sa s tou hrackou hrat a aspon mu dlhsie vydrzia. Lego je vecna hracka.

dasa10
autor
15. júl 2015

Lego je vecna hracka. 😀 😀 😀 😀 Tak toto je klinec po hlavicke.
Rozhodnuta som LEGO DUPLO vyhralo, je kompatibilne, napadite, trvacne, večenééé 🙂

zebra41
17. júl 2015

Co tak hrejive zvieratko? To je aj uzitocne. Jedno mam aj s original visackou v bazariku

zebra41
17. júl 2015
domka_pp
17. júl 2015

Toto síce nie je zmysluplné, ale bola by to pekná pamiatka na 1. narodeniny visiaca v izbe. Každý kto sa oslavy zúčastní urobí svoj odtlačok, podpíše sa k nemu a ked bude drobec starší, bude vedieť kto sa radoval spolu s ním 🙂

monika2_9
25. aug 2015
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

Bubbly Bunny zajačik alepo Osvald opičiak na spanie 😉