icon

Detská práčka

anit444
31. mar 2015

Milé mamičky, potrebovala by som poradiť kde a akú pračku mám kúpiť dcérke. Strašne po nej túži, no tie ktoré som našla sú veľmi malé. Viete mi poradiť? Ďakujem za každý príspevok.

bibistec
31. mar 2015

ja by som ti poradila kupit taku co vyzera ako ozajstna nie ako napodobenina ale ozaj na nerozoznanie aj s funkciami a zvukmi. my sme mali taku ruzovu co hrala melodiu des a hroza nas rodicov skoro porazilo a dieta to nebavilo. dcerka chcela ozajstnu, takze tak alebo ju vezmi do obchodu nech si vyberie pripadne ukaze aku chce a preco niekedy mozes byt prekvapena

anit444
autor
31. mar 2015

Ďakujem za radu. Skúsim ísť do dráčika, či tam majú niečo. Na nete som pozerala také, ktoré majú ozajstné funkcie,no sú strašne malé. Za chvíľku bude mať malá meniny a darček nikde. Ach jaj.

jama16
1. apr 2015

ahoj my sme kupovali dcere pracku v tescu.taku bieloruzovu.funkcie mala take ze sa tocil bubon a vydavala zvuky ako pri ozajstnej,ale neviem ci ju tam este maju.dal sa ktomu dokupit aj vysavac v takej istej farbe 🙂

anit444
autor
1. apr 2015

@jama16 Ďakujem za radu, pôjdem kuknúť! Dcérka je s ňou spokojná?

jama16
1. apr 2015

No dost ju to bavilo,davala si do nej ponozky a lubilo sa jej ze sa tocila.ale uz ju stihla aj pokazit takze uz ju nema 🙂 .

h2
1. apr 2015

@anit444 Ani neviem, či sa mám do tejto diskusie zapojiť, lebo dcérku nemám. Ále, je mi to jedno! Ja som kupovala práčku pre môjho syna 😀 . Strašne ju chcel, nedal sa odhovoriť. Jediná, ktorú som zohnala v hračkárstve, bola celá ružová. Váhala som, či ju kúpiť, bola dosť malá, po zapnutí sa točil bubon, blikali farebné svetielka a vydávala špľachotavý zvuk. Bola pomerne lacná, tak som kúpila. Syn sa strašne tešil, odvtedy sa s ňou už veľakrát hral, "perieme" v nej nastrihané papiere, ale používa ju aj ako kolotoč pre menšie zvieratká, dokonca aj autíčka. Neľutujem, že som ju kúpila. 🙂

stellamaris
1. apr 2015

@h2 Nehanbi sa,aj chlapcekovi mozes kupit pracku alebo ine hracky v ruzovej 😉 Moj 2,5 syn si vybral ruzovu buginu ,neskor aj ruzovu babiku 😀 Pani v pokladni skoro odpadla a ze nech mu radsej auticko alebo lego kupime.....vravim jej,ze syn si vybere ,co chce a my kupime.Rovnako sme kupili aj kuchynku.......vysavac....pokladnu.Lego ho este nebavi a auticka velmi nie,tak nech si vyberie dieta,co ho bavit bude. 😉

h2
2. apr 2015

@stellamaris Aj môj syn má ružovú bábiku. 😀 Ale tú zdedil po sesterniciach a príliš sa s ňou nehrá.

stellamaris
2. apr 2015

@h2 😀 moj syn ma take male ruzove babätko.Kto pride na navstevu,musi mu pri obliekani babiky asistovat 😀 Ked ma dost,potom ho zaujme aj autickova draha 🙂

anit444
autor
4. apr 2015

@h2 Mohla by si mi napísať o akú pračku presne ide? Možno ju niekde nájdem. Ak je s ňou tvoj syn spokojný, určite bude aj moja malá 🙂

mija_ja
6. okt 2015

Moj syn tiež velmi rad "perie" a už zjednava že ked mu kupim jeho, necha napokoji tu moju :D Už mame doma kuchynku, mixer, teraz pračka a samozrejme žehlička musi byt...ta ho drži už tiež pekne dlho. Kiež by mu to zostalo aj ked bude dospeli , budem sa ja mať pri ňom ako princezna:D