Detský bicykel pre 8 ročného chlapca

peneloppe
1. júl 2015

Ahojte, prosim vie mi niekto poradit ozaj dobry, kvalitny bicykel pre 8 rocneho chlapca? Pocula som ze Isla bikes su velmi dobre. A keby mi este niekto vedel okrem bicykla poradit aj dobry e-shop alebo kamenny shop kde ho hned aj kupim, bola by som velmi vdacna. Dakujem.

prego81
1. júl 2015

@peneloppe
my mame od Islabikes ten najmensi Rothan (balance bike) pre 2+. Je ozaj kvalitny a podla nas to bolo to naj na trhu. Sused ma vacsi bicykel od Islabikes pre asi 5 rocne dieta a vyzera skvelo. E-shop bohuzial neporadim, my sme kupovali cez distibutora tu v USA. Je to anglicka firma, urcite maju oficialneho distributora aj pre strednu Europu/Slovensko. Ja by som kontaktovala priamo firmu aby som sa vyhla nejakemu "fejku"

peneloppe
autor
1. júl 2015

Dakujem ti. Viem ze su anglicki. My sme este minuleho roka zili v Uk ale spamatali sme sa az teraz. Chceme to ako darcek na narodky.

jaaty
1. júl 2015

My sme teraz dcérke kupovali slovenskú značku CTM a sme spokojní. Odporúčam
http://www.ctm.sk/model/kids/rocky/cierna-bledo...

damoska
12. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

zdravím. Kupoval niekto z vas bicykel z tohoto obchodu https://www.cyklospeciality.sk/sk-detska-kola/ ?

essenceee
9. mar 2020

pred par rokmi sme tam kupovali odražadlo a prvy bicykel. Deti vyrastli a teraz budeme kupovat iny, vačši bicykel. Premyšlame nad značkou Rascal. Mate ho vaše deti?