Domček pre bábiky pre 5 ročné dieťa

enka81
22. feb 2015

Moja dcérka bude mat 5 rokov a premyslala som jej kupit domcek pre bábiky. Pozerala som teda na nete a mam dva typy domcekov, prve su drevene domceky vo veľkosti cca 50x70x30cm, pričom je urceny pre menšie bábiky /napr. niečo takéto http://www.najhracky.sk/index.php?s=detail&id=1... pri hrani by asi sedela. Druha skupina domčekov je vyssia cca od 110 cm, je aj pre vacsie bábiky , pri hraní by ale asi nesedela, ale aj stala /napr. https://www.modrykonik.sk/shops/hracky/6q4v/dom... . Tu ale neviem, ako by ju to dlho bavilo. Nejde mi o priestor, ci bábiky /aj tak u nás prevládajú bábätka/, ale ci je domček detmi aj vyuzivany. Mate doma niektorý?

natalym
22. feb 2015

Je využívaný. My sme mali niekoľko domčekov. U nás to bola hračka č. 1. Najlepší domček je kde sa zmestí aj dieťa a tam sa môže hrať.

ujanka
22. feb 2015

My mame podobny ako tento: http://www.alltoys.sk/iobchod/product_info.php?..., teda mensi. Dcera ho dostala ked mala 3 roky, teraz ma 4 a stale ju bavi, pre vacsie dievcatko su tie vacsie super. Ak ma rada babiky myslim ze sa s nim vyhra. Keby som dcerke dala ten vacsi tak by v nom asi aj spala, esteze nevie ze take existuju 😉

siska53
22. feb 2015

@enka81 neviem,ako su na tom dnesne deti,ale..my sme aj mali,ale hrali sme sa s nim malo. Bola to nuda,lebo vsetko bolo urcene,zmestili sa tam len urcite babiky..
My sme si radsej robili domceky z leporel,jedine kuchynku sme mali,ale volne rozlozitelnu,zo starych peracnikov boli postele atd....a babiky boli doplnane gumennymi hrackami. A takto sme sa hravali od cca toho 5.roku (sestra aj skor,lebo sa hravala so mnou).
Z tohto dovodu to ja vidim ako zbytocnost. Ale ty si poznas dceru... Napr.ja som sa obavala,ako dlho ich bude bavit kuchynka a od Vianoc ich stale bavi. Najma syna (bude mat 5r.),dcerka trosku pomenej,ale ta bude mat len 3r.

simonavanova
10. mar 2015

My mame od Kidkraft model Savannah biely tiez od 5.rokov a je vyuzivany velmi

dzejn13
25. máj 2021

Syn (2 roky), dostal malý Lidl drevený domček a velký úspech, super na rozvoj slovenej zásoby a rozvoj reči. Popisuje, čo robia babiky, dava ich do postielky, na stoličku...posilnenie jemnej motoriky. Musím povedať, že to veľmi predčilo moje očakávania.