icon

Drevená stavebnica - kocky pre 7-mesačné dieťa

27. jan 2023

Ahojte, prosim ktoru drevenu stavebnicu (klasika kocky, kvadre, valceky, atd) odporucate pre 7,5m babo? Samozrejme este nestavia, dava to do ust, ale vydrzi sa s tym dlho hrat. Pripadne nejaku variantu vhodnu pre 7,5m babo, ak je to mozne prosim foto/konkretny nazov hracky. Dakujem

3009
27. jan 2023

Ja ponúkam takúto drevenú stavebnicu tu na MK 135 ks za 12 eur.

svetlonos
28. jan 2023

Ahoj,
ja som chcela nezavadne, poskusala som ich vela. Osvedcili sa kocky od Grimms, Glückkäfer ake aj od znacky Viga ( myslim sk alebo cz). Tie nemecke su krasne farebne, maly ich pooblizoval, hrizol. Nikdy mu nic nebolo ani neostalo v ustach. Kocky su velke, lahke, vdaka nenalakovanej ploche drzia dobre na sebe (lakovane sa smykaju) takze nema sancu ich prehltnut. Du cenovo drahsie ale stoja naozaj za to. Maly bude mat 3 roky, kocky su stale krasne, drevo je farbou napustene, nie malovane. Tie od viga su prirodne, cadom ako drevo pracuje vsak zacinaju byt take drsnejsie ale tiez ok. Proste tie od DE znacky maju lepsie opracovanie a aj po 3 rokoch su top. Ak chces lacnejsiu verziu, tak potom hry od zn. Haba v ktorych su tiez velke kocky.

svetlonos
28. jan 2023

Ak chces, kludne mi napis, zajtra ti poslem rada aj fotky, dnes uz nechcem robit hluk 😃

autor
28. jan 2023

@svetlonos jej dakujem pekne, ano presne nieco taketo som chcela - nezavadne a vediet ktora znacka. Tu znacku Viga maju aj v mall-e, pozriem aj tie ostatne.

svetlonos
28. jan 2023

Poslem ti dnes vecer foto. Su krasne aj ked nie lacne. Vygoodlim ti, kde je ten glückskäfer najlacnejsi. Prave bola akcia, ked som nan natrafila 😂 29€ mamiesto 50 €. Ak to najdem, napisem ti aj ten link, kludne mi posli spravu.

autor
28. jan 2023

@svetlonos dakujem, ak najdes link na sk e-shop prosim posli mi, pozrieme 😊😊