icon

Funny wheels odrážadlo - rozdiel

13. júl 2021

prosim vas viete mi poradit aly je rozdiel medzi tymito dvoma odrazadlami? okrem tej snurky. cenovy rozdiel je asi 20 eur.

hipuska
•
13. júl 2021

My máme to lacnejšie. A teda čo viem, tie riadidka má úplne že taký plast. To drahšie má gumu. Ja osobne som z neho sklamaná. Syn je dost vysoký (20m) a aj tak nemá takú oporu. Dociálne na zem ešte nie plnou nohou. Zadné kolesá sú dosť široké, takže vraza do nič nožičkami.

Starší mali enduro a teda, tie zadné kolieska ma oveľa užšie...

sprjuska
•
13. júl 2021

Neviem, či sú to presne tieto, ale my keď sme kupovali funny wheels, tak drahšie malo gumené kolieska a lacnejšie malo kolesá plastové..

evaachesa
•
13. júl 2021

Máme to lacnejšie bez šnúrky a rozdiel je podľa mňa len v prevedení a v šnúrke, trochu iný dezén kolies, no aj to lacnejšie má gumové kolesá.

didi2102
•
13. júl 2021

Ako sa už písalo,lacnejšie má iný dizajn a iný dezén na kolesách no sú gumenné,ja ho mám už pri druhom dieťati a je super,tu šnúrku si neviem predstaviť používať , dieťa podľa mňa bude trhať na Tom keď ho budeš držať hrozí zbytočný pad atď ale s tým novým typom nemám skúsenosť , u nás to je populárne no každý má ten lacnejší variant

didi2102
•
13. júl 2021

@sprjuska plastové sa už nedávajú vôbec

evaachesa
•
13. júl 2021

@didi2102 presne myslím že zbytočnosť ta šnúrka. V prípade potreby sa dá nejaká prevliecť len kvôli ťahaniu alebo ak si ho rodič potrebuje prehodiť cez plece.

didi2102
•
13. júl 2021

@evaachesa ja som tu šnúrku pochopila že je NATO aby ti dieťa neušlo,čiže smeruje dozadu,dopredu dokonca zavadzia koleso čiže ju nevyužije ani na ťahanie ,😬

ikonica
•
13. júl 2021

@didi2102 to sa nepouziva na tahanie... Len ked ho prenasas, vies si ho tou snurou prevesit cez plece, aby si to nemusela drzat v ruke (ruky mas volne)... Je tam vyslovene zakazane tahat dieta sediace na tom odrazadle...

gbgb
•
13. júl 2021

@ikonica mne v obchode povedali ze to pouzivaju ako brzdu, aby detsko neuslo pod auto. Za mna zbytocne predražená šnúrka. Plastové hrmotajúce kolieska sa už nepredávajú.
Inak je to top odrážadlo. U nás od 15M do 2 rokov nebol deň bez neho. Potom sme prešli na väčšie.

ikonica
•
13. júl 2021

Pockaj skusim pozriet si mam este obrazok, ktory bol na tej snurke... Ja som vychytala akciu a mam ho za 30

ikonica
•
13. júl 2021

Foto krabice

didi2102
•
13. júl 2021

@ikonica 😄😄 takta šnúrka je už faaaaakt od veci potom keď je to nanič,ja sito odrazadlo zacviknem na kočík ale dotyky vezmem

ikonica
•
13. júl 2021

@didi2102 mne to nepride az tak odveci... Ked idem bez kocika, je to pomoc... Malu viem zobrat na ruky a odrazadlo mam pohodlne na pleci.... To iste ked ideme domov, nemame vytah, sme na 4 poschodi.... V pivnici ho nenechavam, lebo obcas ho pouzije aj doma....

didi2102
•
13. júl 2021

@ikonica tak áno je to bonus v tomto prípade ale za 20eur no neviem 🤗