icon

Hopsadlo Bright Stars

myleontina
23. jan 2016

kočky myslite,ze taketo hopsadlo do dveri, nedeformuje trochu chrbticku? resp. , nema zly vplyv na vyvin a drzanie tela?

Hopsadlo Bright Stars
zuzanaete
23. jan 2016

Ked vidim, ako tam drobcovi vysia nozicky, tak urcite nevhodne. To je to iste ako klokanky. Nekupovala by som.

myleontina
autor
23. jan 2016

@zuzanaete no vsak prave, presne mi to pripadalo ako klokanka.... keby existovalo nejake ergo-hopsadlo, tak by to bolo super 😎

aliza
23. jan 2016

@myleontina mala som podobne pre syna a nema nic zdeformovane 😉

@zuzanaete nohy sa dotykaju zeme, keby vyseli, tak by dieta nemohlo hopsat 😎

zuzanaete
23. jan 2016

@aliza Takze to hopsadlo je kombinacia klokanky a pavuka. Stale som presvedcena o tom, ze to nie je vhodne pre dieta.

hrjanka
23. jan 2016

nechcela by som ho ani zadarmo, maximalne tak pre babiku, nie pre dieta

aliza
23. jan 2016

@zuzanaete dieta sa odraza od zeme 😀 ... a co je a co nie je vhodne pre dieta je velmi diskutabilne 😉. Dieta to bavi naozaj len chvilocku, takze zbytocne obavy...akurat tak zbytocne vyhodene peniaze 😎

moncano
23. jan 2016

My sme to zavesili na tram do stredu miestnosti.Dtobcek si v ton skace,toci a beha.Samozrejme je v tom max 30 minut,ale je to maximalne vyuzity cad.Bol v tom asi od 10. mesiacov a teraz ma 14 mesiacov a pouziva to ako kolotoc🙂 Ziadne deformacie,zdokonalil sa v koordinacii pohybov,maly akrobat.Ja mozem povedat,ze to boli najlepsie investovane peniaze.,Ale verin,ze keby to viselo na zarubni,tak taku radost by z toho nemal🙂

rhiannon
24. jan 2016

Absolutne nevhodne...kym dieta nevie sediet a chodit, je to obrovska zataz na chrbticu...a ti, co tvrdia, ze tam mali dieta chvilku neverim ani pol slova...ked sa dieta "bavi" tak rodicia celi stastni robia nieco ine a cas nesleduju...kamoska takto nechavala malu vraj max 10 min a sama som bola svedkom, ze ju nechala aj hodinu...takze nekupovat!