Hovoriaci psík od Fisher Price. Vyhrajú sa s ním deti?
baby, objednala som malemu na vianoce tohto psika. ake mate s nim skusenosti? vyhraju sa s nim deti? a dalsia otazka: niektory psik ma tu kosticku pri krku a niektory nie... aky je tam rozdiel?
Ahojky mozem aa opýtať? Kupili sme dcerke na Vianoce toho psika ale pesnicky spieva iba polovičné. To tak ma robit nespievat cele?
@stanislavao noo mne to bolo trosku cudne lebo začne spievat hlava ruky ramená a porom stichne
@nikoletkaa nie je pokazeny, len je v setriacom rezime....tak je nastaveny z obchodu. treba ho cuplikom ktory je na chrbatiku prepnut 🙂
@nikoletkaa
@silvuskaa
no neviem, my sme nemali ziadny setriaci rezim. ale tak je mozne, ze to uz teraz davaju. vyskusajte. nam sa vzadu na chrbte prepinal tichsie, hlasnejsie a vypnut. nebol tam ziadny setriaci mod.
Ten cuplik mi iba stisil hlas alebo uplne vypol psika, , stale spieva iba polovicne
@nikoletkaa musíš vyťiahnuť ten pásik pri baterke vzadu na chrbátiku,mne to takto začalo už hrať všetko 😉 😉 😉 😉
Je to starsia tema, ale vedeli by ste mi povedat, ci sa da prat? Alebo ako sa cisti? Vdaka
Je super až na to,že niekedy sa spúšťa sám od seba a je to dosť strašidelné,aj vy máte takú skúsenosť?
ja som ho kúpila synovi, keď mal 9 mesiacov a dosť sa s ním vyhral. Teraz bude mať dva roky a stále ho občas vytiahne.

@vralen sestrička nehovorí po anglicky