Hovoriaci psík pre 9 mesačné dieťa
Baby malá má 9 mesiacov chcem jej kúpiť toho psíka čo vraví riekanky od fisher je to dobrý darček?ak ho máte hrajú sa s ním vaše nimi?dakujem
@ejmi25:
Hra sa s nim moj 4-rocny 😉
A mna tym privadza na hranicu sialenstva, lebo on to stlaca systematicky aj pol hodinu v kuse, kym mu to nezaspieva VSETKO.
Dostala ho dcera ako darcek, ona donho skor nahodou dgrne, potom sa usmeje, lebo to srdce svieti, ale tym to konci. Ma 10 mesiacov.
Ale ja som celkovo odporca takychto hraciek... No a odkedy to syn pusta takto systematicky kazdy den, rozmyslam, ze ho odlozim alebo mu vyberiem baterky 😝
Za tie peniaze by som ja radsej kupila nejake skladakcky, Duplo, lopty, a pod.
Ale ak sa tebe paci a nevadi ti spev o dve oktavy prilis vysoko s prelozenymi anglickymi pesnickami a trening dievcat na ruzovu, tak to kup 😉 😀
No mám ešte po malom tu knižku učíme sa riekanky len to si tak obracia že čakám kedy sa buchne jaaj mám dilemu bude mať meniny tak som chcela čosi s čím sa chvíľku zabavi
Ahoj, my sme dostali k rôčku, ale strašne sa ho bál... odmietal ho. Sem tam pohladkal a tým to haslo. Teraz má 14 mesiacov, páči sa mu to svietiace srdiečko, ale väčšinou je vypnutý. Chce ho povyzliekať,lebo na chrbte to má suchý zips.... Možno neskôr, ale nehrá sa s ním. Najlepšia hračka sú umelohmotné fľase, nádobky, všetko čo ani nie je hračkou..)
Ďakujem ste zlaté ešte pouvažujem oblecko kupujem keď sa mi čosi zapáči a furt chodím do dracKika kukat čo by som mohla kúpiť no predavačky si už o mne myslia asi 😀
@ejmi25:
Ked chces investovat do niecoho, s cim sa bude hrat dlhsie, tak odporucam Lego Duplo. Teraz ho sice bude asi len ozuzlavat, ale tie kocky su dost velke a nie su nebezpecne. Neskor sa bude s tym viac a aj kreativne hrat. Kup tu sadu, kde je vlacik alebo ine vozidlo, s tym sa uz bude hrat, aspon moja dcera si uz auticka pekne posuva (ale ma sa od koho ucit-velkeho brata-automaniaka 😀)
Alebo pohariky s dierkami do vane, alebo inu hracku do vane - ta bude popularna dlho.
Kocky alebo pohariky, z ktorych sa da postavit veza, knizky, vkladacky, lopty...
Su to "iba" meniny, podla mna staci malickost 😉
@ejmi25 Moja malá ho miluje 😀 Prvá hračka ku ktorej ráno ide je psík, my máme toho ružového....tancuje s ním, naučili sme sa podľa pesničiek ukazovať hlavičku, očká a tak =) Ja si ho neviem vynachváliť 🙂

My ho máme, a deti sa s ním prebavia, a naučili sme sa všetky pesničky. Je to milá hračka. Ešte ju niekedy zoberie aj moja malá /6 ročná/ dcéra a spieva s ním :o)