icon

Hra Lovec duchov

jaja1979
17. okt 2014

Chcela by som kupit deckam takuto podobnu hru na Vianoce, paci sa mi ten system, ale vobec sa mi nepaci, ze ma podobu lebky - to im v ziadnom pripade nechcem dat na Vianoce. Neviete nahodou, ci neexistuje nejaka hra na podobnom principe (ze sa striela na svietiaci ciel na stene), ale nema podobu smrtky? Dakujem.
http://www.dracik.sk/hra-lovec-duchov-2-pack/

Strana
z2
bona7
3. jan 2018

Dievčatá nepredávajú niektorá hru lovec duchov, mala by som záujem, ďakujem.

emilia25
3. jan 2018

Veru aj kupila a skoncil v sope aj s pistolami len pistol 20eur a lovec dalsich 50eur.ten rok som to uz veru nezohnala co ficala ta hracka dalsi rok to uz mali na kazdom rohu.no mojim detom sa neoplati nic drahe kupovat bud znicia alebo uz ich to nebavi ako teraz robot zigy.uz su len tak bez povsimnutia.

peinka
3. jan 2018

Inak zatial sa s tym hraju pravidelne uvidime dokedy 😂 idealne je mat 2 prazdne biele steny aby bolo dobre vidno priserky. Ale inak fajn aj ja som skusala

palinkovamaminka
10. feb 2018

Neviete nahodou kde by sa dala zohnat samostatna pistol? Alebo nepredavate niekto?

andreycaaa
10. feb 2018

@palinkovamaminka ahoj, ja som videla u nas v ziline normalne v Draciku, stala myslim 21€..tak hadam v kazdom Draciku by mohli mat 🙂

alexa507
25. okt 2018

@kacena4 predala sa ?

peinka
26. okt 2018

@peinka osvedcila sa uz sa s nou hraju pomenej ale obcas zapnu. Mame tu lacnejsiu verziu zombie ale max spokojnost

kacena4
27. okt 2018
alexa507
28. okt 2018

@kacena4 hra

kacena4
29. okt 2018

@alexa507 aha ano davno prispevok je staryyyy 🙂

simi94
12. mar 2023

Baby ide vám alebo išla vám ta hra normálne? Nam bud ide len jeden ovládač alebo vôbec nejde malo kedy sa zapnu oba naraz .. máme to pokazené alebo čo robiť

ibrunova
12. mar 2023

@simi94 najprv musíš tie pištole obe nasmerovať na toho ducha, aby sa aktivovali a potom už hráš.

Strana
z2