Hra Lovec duchov
Chcela by som kupit deckam takuto podobnu hru na Vianoce, paci sa mi ten system, ale vobec sa mi nepaci, ze ma podobu lebky - to im v ziadnom pripade nechcem dat na Vianoce. Neviete nahodou, ci neexistuje nejaka hra na podobnom principe (ze sa striela na svietiaci ciel na stene), ale nema podobu smrtky? Dakujem.
http://www.dracik.sk/hra-lovec-duchov-2-pack/
Veru aj kupila a skoncil v sope aj s pistolami len pistol 20eur a lovec dalsich 50eur.ten rok som to uz veru nezohnala co ficala ta hracka dalsi rok to uz mali na kazdom rohu.no mojim detom sa neoplati nic drahe kupovat bud znicia alebo uz ich to nebavi ako teraz robot zigy.uz su len tak bez povsimnutia.
Inak zatial sa s tym hraju pravidelne uvidime dokedy 😂 idealne je mat 2 prazdne biele steny aby bolo dobre vidno priserky. Ale inak fajn aj ja som skusala
Neviete nahodou kde by sa dala zohnat samostatna pistol? Alebo nepredavate niekto?
@palinkovamaminka ahoj, ja som videla u nas v ziline normalne v Draciku, stala myslim 21€..tak hadam v kazdom Draciku by mohli mat 🙂
Baby ide vám alebo išla vám ta hra normálne? Nam bud ide len jeden ovládač alebo vôbec nejde malo kedy sa zapnu oba naraz .. máme to pokazené alebo čo robiť

Dievčatá nepredávajú niektorá hru lovec duchov, mala by som záujem, ďakujem.