icon

Hrajú vaše 5-ročné deti hry na mobile?

12. nov 2024

Hrajú vaše deti 5 rocne hry na mobile?

ariannazara
12. nov 2024

Nie

pe_mi
12. nov 2024

Nie, ale samozrejme už to skúsila,videla u brata staršieho.
Ale nie, nemava vôbec.ani starší syn nemaval.hadam do 8 rokov.vobec

kapanek1
12. nov 2024

Nie

fantaghiro21
12. nov 2024

Nie,ani 7rocna.
Nemajú mobil a nepoznajú to .
Len keď príde návšteva,tak sa čuduju, prečo sa niektoré deti hrajú na telefóne....

silvike
12. nov 2024

Nie. Mobil nema a sem tam pozera cez plece starsim surodencom ako hraju nieco oni. Samozrejme uz si zahral aj on. Ale nie, nema to ako pravidelnu zabavku, skor veelmi vynimocne sa to stane ze si na 15-20 min zahra so surodencami. Nemame ani ziadne psko ani ziadne herne pc ani konzoly ani nic podobne. Ja sa to snazim minimalizovat a nepodporovat.

lietajucikoberec
12. nov 2024

nie

evaachesa
12. nov 2024

Nie, 5 ročný nemá mobil a k našim mobilom prístup nemá.

matana2
13. nov 2024

Na mobile nie, ale hrava na PC.

thirstymonk
13. nov 2024

Ano, niekedy ano. A vase mudrosti a rady ma nezaujimaju 😝

adeladulova
13. nov 2024

Nie, ale mobil ma ( bol v akcii 1+1 zdarma) a sem tam vynimocne ma na ňom rozprávku na počúvanie, či rozprávku.
Niekedy so starsim synovcom hrajú detske hry na tablete keď prespi u mojej sestry

bobo2433
13. nov 2024

Ano

galganka
13. nov 2024

Štvorročná a áno.

maryetta
13. nov 2024

Starsi maju na hodinu denne (7 a 10).
Mensiemu 4r dáva z casu na cas babka. Ja som proti tomu-tak pri mne mobil ani nespomenie.

ajuga
13. nov 2024

@fantaghiro21 uuuf, mam rovnako stare deti ako ty, tiez nevedia, co je to telefon. Ani na hranie, ani na pesnicky, internet. Myslela som, ze som jedina matka, co neda detom do ruk telefony

dzulik_
13. nov 2024

Hry nie, ale niekedy im dovolím pozrieť si fotky a videá v galérii

jgk24
13. nov 2024

nie

3princezne
15. nov 2024

Nie, ani by mi to nenapadlo, lebo nikto v rodine nehrame hry. Jedine co radi mobilom fotia, 5r s 7r. Ale maju detske tablety, tam maju rozne tipy hier ako vymalovavanie, pexeso. Ked sa tablety vytiahnu, tak ich to vie drzat aj cely den. Ale zas potom sa zabudne a nemaju ich aj mesiac. A muz im do stareho mobilu dal hovorene rozpravky, tak to maju v izbe a vecer ked chcu a je cas mozu si vybrat, ktoru si vypocut.

ariannazara
15. nov 2024

@dzulik_ môj tiz toto robí, pozera fotky a všetko komentuje 😂 kde, kedy, kto, s kým bol 😁

milanemila
15. nov 2024

Moja bude mat 5 vo februari, ale nehra sa. Telefon ma v ruke iba ked chce nieco fotit a natacat a potom ked si pozerame spolu nejake fotky z dovoleniek/vyletov atd.
Mna ale vzdy vytiahne z iluzii ked sme niekde v hotely alebo v restike a vidim pri kazdom stole popri jedle deti cumiet do telefonu/tabletu 🙈 to ze este ani 5r deti nevedia jest priborom a normalne stolovat je pre mna velky vykricnik aby to u nas tak nebolo.

adrianap83
15. nov 2024

Nie. Ma detsky foťák. Rozprávky hovorené občas pustime. Inak nič s mobilom. Bude mať 5 v januári.

dzulik_
15. nov 2024

@ariannazara najlepšie sú fotky, kde boli bábätká 😀😀

petoge
21. máj 2025

Hraju. Niekedy aj 2 hodiny, pokiaĺ im nezoberiem mobil. Ale odkedy sme objavili Paradne rozprávky, tak sú zavisle na ich pocúvaní. To mi ale nevadí, lebo sú vtipne a poucne. Fakt odporúcam. Teraz ked poviem ze mobil alebo rozprávky, vzdy vyhraju rozpravky.
https://open.spotify.com/show/1rJtg8Rd4rH9gP0i5...

vevapeto
21. máj 2025

Moja má 4 roky a na tých 30 min denne jej dovolím náučnú aplikáciu o ľudskom tele a ešte má jednu, kde si kreslí. Väčšinou sa mi aj tak hrabe vo fotoalbume alebo robí videá.

vevapeto
21. máj 2025
@petoge

Hraju. Niekedy aj 2 hodiny, pokiaĺ im nezoberiem mobil. Ale odkedy sme objavili Paradne rozprávky, tak sú zavisle na ich pocúvaní. To mi ale nevadí, lebo sú vtipne a poucne. Fakt odporúcam. Teraz ked poviem ze mobil alebo rozprávky, vzdy vyhraju rozpravky.
https://open.spotify.com/show/1rJtg8Rd4rH9gP0i5...

@petoge díki za tip👍