Hráte sa s deťmi aj hry, ktoré vás nebavia?
Deti majú asi inú predstavu o zabave ako dospelí, a môžu mať a iné koníčky. Ak si vyhradíte čas na zábavu s deťmi, presadzujete zábavu, ktorá baví vás, alebo hladáte kompromisy, alebo nemáte problém sa v danej chvíli prispôsobiť tomuc o baví dieťa, lebo je to jeho čas, nech má radost a pocit zdieľania. Alebo ako to máte nastavene pripadne z každeho troška?
Pýtam sa preto, lebo mam kamošky, ktore sa deťom nevenujú vobec, mam kamošky, ktoré sa zahrajú s nimi s babikami, či autickami ale povedia mi, ze ich to vôbec nebaví a mam aj kamošky, ktoré si v pohode zahraju s deckami aj nahánacku... ako to máte vy?
Áno hrám sa s nimi to, čo ich baví. Inak by sa nenaplnila ich potreba lásky. So synom stačí 15 minút a hra sa potom spokojne sám. S dcérou tak hodinu. Nie je to každý deň, vždy závisí od situácie.

@zuzuliennka1 dockas neboj.ked mal 3 dostal obrazkove clovece,hralu sme ho asi 2 roky,uz ma 5 a vie hrat normalne.aj ja som a vzdy tesila ked budeme hravat vsetci spolocenske hry,takze ma to celkom aj bavi