Hravé učenie od Albi
Ahojte.
Kúpila som dcérke na Vianoce knihu Hravé učenie z edície Kúzelné čítanie od Albi. Vyskúšala som ju a nepozdáva sa mi, ako funguje. Prosím tie, čo túto knihu vlastnia, viete mi odpovedať? Reaguje každý obrázok inak v rôznych režimoch (opis, dialógy, pesničky)? Naša kniha totiž reaguje pri niektorých obrázkoch tým istým textom bez ohľadu na zvolený režim. Napr. hneď po otvorení strana vpravo kartičky - pri opise povie "zelená kartička", ale pri note a dialógoch tiež. Nemalo by to reagovať inak? Zdá sa mi, že už som počula aj reakciu "vareška" a teraz stále len "zelená kartička". Nemohli by ste mi to niekto porovnať s vašou knihou? Ak to má byť inak, pôjdem vrátiť, len musím mať istotu. Na iných stranách totiž pri opise pomenuje obrázok, pri note vydá zvuk, ale nie je to tak pri každom obrázku. Budem veľmi vďačná.
Žienky,mam na predaj Albi volanty ,,hra do auta,, uplne nove...nevhodny darček.ak by mal niekto zaujem
Ahojte. Uvazujem o kupe hrave ucenie alebo svet zvierat pre 3-rocnu. Ako ste s odstupom spokojni s hravym ucenim?
@aamaria9 super kupa odporucam
Dakujem 🙂
Baby v prípade že Vám kniha nejde tak pomocou kábla a PC si stiahnite verziu pre vasu knihu na ich stránke Albi.sk. Je to úplne jednoduché.

@macik166 to aj keď ste zapli knihu tam na začiatku tým tlačidlom na zapnutie?