icon

Inšpirácie na moderné detské kuchynky

27. aug 2025

Prosím vás veľmi pekne akú máte doma detskú kuchynku pre dievcatko ? Neviem akú kúpiť , hľadáme niečo moderné aj oku lahodiace 😁 Little dutch má peknú len mi vadí tá farba “mint” škoda že nie je ruzova. Prosím odkiaľ máte a aké? Veľmi ma potešia aj fotky z izbičky. Ďakujem vam veľmi veľmi pekne 🙏🙏🙏

t1nusa
27. aug 2025

@anonym_autor my máme z Lidlu a úplne nám postačuje, dokupujem jej tam aj drevené potraviny a iné doplnky (tiež Lidl) a sme spokojne obe ☺️

beata_k
27. aug 2025

@anonym_autor Ja som nedavno na ihrisku videla z ikei. Dost sa mi pacila, aj chlapcom 🙂

kiki68
27. aug 2025

Za mna ta z ikea je pekna a dobra.

ella1234
27. aug 2025

Z lidla a planujeme ju “zrenovovat” podla pinterestu ked uz bude opozerana.

malaopicka
28. aug 2025

My mame z action, robí aj zvuky, dá sa zvýšiť. Podľa mňa celkom pekná za pár korún a kúpil som tam aj riady, ale “ozajstné” 😄 čiže malé pekaciky a nádobky na servírovanie. My sme spokojní aj s kvalitou. Myslím, že ju teraz majú zas v ponuke. Little dutch máme odskúšanú, al je hrozne nudná, nič tam nefunguje.

nikushka8
28. aug 2025

Mame kindeekraft,ale v bielej. Sluzi uz 5rokov

autor
28. aug 2025
@ella1234

Z lidla a planujeme ju “zrenovovat” podla pinterestu ked uz bude opozerana.

@ella1234 toto je z lidla ? 😱

t1nusa
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vyzerá podobne, každopádne vždy sa dá premaľovať podľa toho ako chcete

ella1234
28. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie ta na obrazku je ikea. Ale oni su skoro take iste ikea a lidl vyzorovo len trosku tie policky maju ine. Ale to som dala ako priklad ze ako sa da kuchynka upravit. Namalujes, das tapetu, gombiky zmenis, policky dorobis atd.