icon

Internetový obchod hračiek

andreina27
9. nov 2011

ahojte sa chcem opytat na vase skuenosti + aj - s objednavanim hraciek rozmyslam ci to nie je vyhodnejsie aj s hracymi ako aj s elektronikou a pod , by som kazdemu niečo vybrala naraz ale som sa stratila v tych strankach prosim poradte kde je to normalne a spolahlive dik voprd prajem pekny dnik 😔 😅

annie13
10. nov 2011

ja som drobcom vsetko nakupila cez www.mimibazar.sk tam si pekne nastavis pohlavie cenu novy tovar
len si vzdy pozri hodnotenia aby danny predajca mal len pozitiva
@andreina27

andreina27
autor
10. nov 2011

dik konečne odpoved 😀

albireo
16. nov 2011

no ja som na naposledy na mimibazare nasla peknu drevenu kuchynku . Bola by som ju aj objednala od svk predajcu,keby som ju pri troche hladania nenasla o 30 euro lacnejsiu cez amazon.co.uk. S dopravou a postovnym nebol problem,cele to trvalo do 5 pracovnych dni, takze odporucam porovnat ceny na viacerych portaloch.

jaaty
17. nov 2011

... a chodím hračky k Vianociam (kedy ich kupujem viac) kupovať do rakúskeho toysrus.at.
Z BA sme tam do hodiny, katalógy prezriem na ich stránke a samotný nákup v hračkárstve je vybavený za max. 1,5 hodiny. Tento krát sme boli aj s dcérkou, ktorá sa v pohode zabalila s hračkami, keď som mala vybraté, manžel sa jej venoval pri hračkách Vtech (mimochodom aj to sme kúpili), ja som zatiaľ zaplatila, hodila do auta a bolo vybavené.
Raz dva bez podozrenia a za jednoznačne lepšiu cenu ako tu. Nehovoriac o výbere 😀

jenn
17. nov 2011

@albireo ahoj pozerala som tu stranku vyzera zaujimavo len ja sa v týchto strankach nevyznam .... tam su libry ako si to platila v eurach? .. sa to tam dalo dako na tie eura dať? ...

zubrienka1
17. nov 2011

@andreina27 ja nakupujem hracky cez www.maxus.sk alebo www.detskahracka.sk. aj teraz som objednala odtial pod stromcek 😉 uz cakam na balicky 😎

trillianka
18. nov 2011

Ja som tento rok nakupovala skoro vsetky darecky cez www.ejarmok.sk a veeeeelmi som spokojna 🙂 Rychly a seriozny obchodik... A hlavne som zistila, ze mala moze dostat darcek aj z ineho matrosu, ako je plast ;)

silvia.t
20. nov 2011

ja vačšinu hračiek kupujem tu,sice priamo v kamennom obchode,zatial som neobjednavala nic http://www.vytvarnehracky.sk/