Jaké video nebo pohádka by mohla bavit roční dítě?
Ahojte,
chci koupit dceri nejake DVD, ale nevim co by ju mohlo bavit kdyz tam teprve jeden rok, takze asi neco jednoduzsiho. Mate nejake dobre tipy??
Dakujem
Nasho maleho do 1,5 roka nebavilo nic. Najradsej mal kratke ukazky z YouTube ako ABC, pripadne ine spievane verzie. Ani Macko Usko, ani Krtko ani Lolek a Bolek ani Spievankovo (nic z animovanych). Takze zatial frcime na kratkych ukazkach z Tuby, pripadne ma rad cvicebne a tanecne programy pre deti 😀
@anjelicek26 presne a este Masa a Medved v rustine najviac 😀
@kacka1977 mojho maleho cca. do dvoch rokov v telke bavili maximálne tak reklamy 😀 teraz si sem tam zapneme minimax, alebo pustime nejaku rozpravku, no ked uz pozera tak najradsej Spievankovo, ale zas nesedí pri telke pol hodinu, pozerá tak 5 minut a potom sa hra a ma pesnicky pustene skor ako pozadie 🙂
skor aasi pesnicky,moja mala ma 2 roky a skor sa zabavime pri spievankove ako pri rozpravke(obsedi tak cca 10 min),a k tomu okolo ,,poskakuje aj nas maly Kubko 🙂 😉ale ked ide reklama na kozi kuzi kuzuka,sedia pri tv ako prikovany
.. spievankovo odporucam....maly sa hral, staval veze - sem tam pozrel na deti a zase sa hral. teraz ma rok aj tristvrte a po dopozerani spivankova3 si vypyta zubnu kefku, ze akoze aj on si umyva 😀s detmi .... cvici s detmi vsetky spievankove tance - hlava , ramena, kolena palce ...... dakujem tete podhradskej a canakymu ze nam sprijemnuju detstvo 😎...
tak nasu malo zacalo v roku ako prve bavit cerveny trakturek ona nechcela pozerat nic ine ale ja som jej to pustala cez youtube..potom presla na sledovanie teletubies a ked uz mala rok a pol prec zacala sledovat aj dvd sme jej kupili fifi z kvietikova a to pozera stale len jej uz moc nepustame radsej chodime von ale ked je zle pocasie tak ju to zabavi 🙂
Masa i medved,nasa to miluje a este spievankovo jednotka
Dakujem vsem za prispevky, asi to spievankovo poridim, vela mamicek to doporucuje, mala ma taky rada reklamy v tv, to sedi jak pribita a dokonce nas odstrkuje ve vyhledu, ale prave ty reklamy chci nahradit necim detskym. Spis to bude mit jako kulisu, tez nevydrzi nic pozerat vic jak pet minut.

@kacka1977 - no ja ti neviem, ci rocne dieta a dvd-ko je dobry napad... ked tak nejake pesnicky typu spievankovo, klasika krtka alebo masu a medved. Nasho maleho okrem mase do dnes nezaujalo vobec nic 😖