icon

Je cyklovozík Thule vhodný pre deti od dvoch mesiacov?

10. jan 2026

Ahojte, od akeho veku ste pouzivali cyklovozik thule s tym miminkovnikom? Syn ma 2,5 roka, kocik este vyuzivame, a cochvila rodim, tak rozmyslam nad tymto miesto kocika. Je to prakticke? Samozrejme, nie hned od novorodenca, ale od takych cca 2 mesiacov? Vyuzivali ste to niektora takto?

a0
Včera o 07:15

@anonym_autor za mňa osobne nie, nedala by som tam tak malé bábätko. Možno tak od pol roka, ak by bolo dieťa dostatočne pevné

senta_sofia
Včera o 07:32

@anonym_autor ak ste cyklisti, ze ho vyuzijete aj neskor, mozno. Za mna je cyklo moc masivny, pouzivala som surodenecky, mladsie hore, starsie dolu, zlozis aj na dovolenku. Zvaz si, kolko denne chodis von a ake vzdialenosti, ci chodis skor peso, bicyklom, autom.

anonym_9528f4
Včera o 07:49

@anonym_autor určite nie, až od roka by som dala, aj to len výnimočne

really8
Včera o 08:00

@anonym_autor ano je to vhodne ale pre babatko sa dokupuje "miminkovnik". Rovno do cyklovoziku urcite nie.

anonym_d3fd8a
Včera o 08:32

Take male babatko by som tam nedala ani keby pisali, ze je to vhodne…

autor
Včera o 08:48
@really8

@anonym_autor ano je to vhodne ale pre babatko sa dokupuje "miminkovnik". Rovno do cyklovoziku urcite nie.

@really8 ano ano, ja sa prave na ten miminkovnik pytam. Klasicky cyklovozik mame, pouzivali sme ho asi od 9 mesiacov ked uz syn sedel

autor
Včera o 08:49
@anonym_9528f4

@anonym_autor určite nie, až od roka by som dala, aj to len výnimočne

@anonym_9528f4 preco vynimocne a od roka?

really8
Včera o 08:55
@anonym_autor

@really8 ano ano, ja sa prave na ten miminkovnik pytam. Klasicky cyklovozik mame, pouzivali sme ho asi od 9 mesiacov ked uz syn sedel

@anonym_autor citala som od nejakej fyzio ze aj to pouzivas prilezitostne je to uplne v poriadku. V podstate nic horsie od vajicka alebo hupacieho lehatka. Ak tam nepresedi denne 4h je to dobre. Ale aspon prve dva tri mesiace by som ostala este pri kociku

anonym_c12ac0
Včera o 12:09

Nie, nedala by som tam dieta od 2 mes (a to som mala pevne a rychle deti co chodili po styroch, ked tesne mali 5 mes), ale ved je ledva za fazou novorodenca. Nepockas tych par mesiacov navyse este? Nic Ti neutecie...

autor
Včera o 12:41
@anonym_c12ac0

Nie, nedala by som tam dieta od 2 mes (a to som mala pevne a rychle deti co chodili po styroch, ked tesne mali 5 mes), ale ved je ledva za fazou novorodenca. Nepockas tych par mesiacov navyse este? Nic Ti neutecie...

@anonym_c12ac0 no prave mi utecie prve dieta 😂 preto hladam nejaku alternativu k surodeneckemu kociku, ten by sme uz asi nevyuzili. Ale asi to budem riesit len tym skejtom alebo sportovym kocikom pre starsieho a nosicom pre babatko

anonym_c1a1c5
Včera o 12:47

Starsie dieta chodit, odrazadlo, kolobezka, aj teraz v zime kludne..male babo hlboka vanicka.. strasi nepotrebuje kocik, je uz fakt velky a prejdete len tolko, kolko bude vladat.. o chvilu je skollar, zvladne toho dost, neboj 🙂
A teda miminkovnik urcite nie pre take male babo, musi byt uz aspon ako tak pevne same o sebe, davali sme az od pol roka a len po rovnej ceste a na chvilu a teda vynimocne..
Male babo potrebuhe rovnu pevnu podlozku

anonym_c12ac0
Včera o 13:04
@anonym_autor

@anonym_c12ac0 no prave mi utecie prve dieta 😂 preto hladam nejaku alternativu k surodeneckemu kociku, ten by sme uz asi nevyuzili. Ale asi to budem riesit len tym skejtom alebo sportovym kocikom pre starsieho a nosicom pre babatko

@anonym_autor skus skejt. Ja som mala rozdiel medzi detmi 1 rok, viem co je to utekajuce dieta, kocik neznasal a zachranil nas ten skejt. Ale aj to bolo o nalade ci tam milostpan chce byt, a nie zrovna trucovat a ist sam atd. Idealne riesenie je chodit vzdy s nimi vonku dvaja, ale to je nie vzdy realne, viem.

zafir01
Včera o 13:09
@anonym_autor

@anonym_autor mam thule vozik aj miminovnik som mala k tomu ,dcera mala takmer 5 mes ,ked som ju zacala v nom vozit . Bol jun ..vozila sa v nom do neskorej jesene celu sezonu

smajliica
Včera o 21:15

Ja v 6 mesiacoch v tej novorodeneckej vlozke. Prislo mi to take nepohodlne pre to babatko. Starsia chodila uz na bicykli vedla mna, ale ona mala uz 3 roky.