Je kuchynka vhodná pre ročné dieťa?
Ahojte kedy ste kupovali kuchynku deťom myslíte že pre 1 ročne dieťatko to je ešte skoro ?
Prípadne dajte typ na darček čo vaše detičky potešilo a bavilo ďakujem.
u nás kuchynka nebola dobrý darček, malú nebaví a ako ročnú ju najviac bavil kočík a bábika 🙂
Urcite je to skoro, bude to len rozhadzovat, nestaci ti upratovat len tvoju kuchynu?😁
podla mna sa s tym zahra dieta tak od 2,5r a vyssie
@lukbe
@karolsi
@hederamonstera
@deti95060810
Ďakujem za názory 😀
Nechám to teda na ďalšie roky
My sme kúpili keď mala rok. Otvárala, zatvárala skrinky, prekladala si tam hrnce, dávala si do ní chrumky, zapínala vypínala svetlo čo tam mala a veľmi ju to bavilo. Prehrala sa takto aj dobrú hodinu a baví ju to do teraz už má 2,5 r.
nášho to bavilo od 1,5 roka cca, jasné že len na kratšie hranie, viac okolo 2r. a teraz ako 2,5 sa pekne prehrá.
V roku závisí od toho, či chodí/stojí, či darček má byť aj investíciou do budúcna (odrážadielko, ak ste v dome tak hojdačka/mini šmykľavka...) alebo len niečo "menšie" na teraz. Ak menšie, čo ju baví? Náš miloval v tom veku knihy (ostalo mu to dodnes). Zvyšok hračiek - autá, sady na rolové hry (lekár, pokladník, opravár...) až po 2.roku začal riešiť 🙂
Moje tiež kuchynka nebavila. Mali od cca 2 rokov. Zato kočíky fičia doteraz. K roku by som kúpila kočík, či už hlboký alebo buginku.
Môjmu sme kúpili, keď mal dva a pol roka, teraz ma o dva viac a stále je to jeho denná zábavka
Kúpila by som nejakú zvukovú knižku, alebo knižky s otváracími okienkami, vkladacky, odrazadlo ak ešte nemá, alebo nejake ovocie a zeleninu na krájanie, možno lego duplo 🤷♀️
U nás sa tiež vari už od roka. Vedel sa s tým prehrať aj trištvrte hodinu. Teraz ma 20m a hra sa, že vari plysakom, kraja ovocie, robí kávu.. Závisí od dieťaťa.
Moja dcéra mala cca 15 mesiacov keď sa s kuchynkou začala hrať. Máme menšiu plastovú, teraz má 22 mesiacov a stále ju to baví. Na Vianoce dostane drevenú kuchynku z Lidlu.
@niki78281
@lenkakravcova
@dotka04
@lenka2710
@lucia13022023
@katesocka
Super žienky ďakujem aj za takýto postreh a aj za tipy na iné darčeky 😊
Žienky ktoré ste kupovali kuchynky využila sa lepšie drevená? Keď už som založila tému aspoň budem mať inšpiráciu pri budúcej kúpe čo sa viac oplatí

Myslím, že je to skoro.