icon

Je laptop 3+ s 50timi funkciami vhodný pre 6 ročné dievča?

imanuel
7. nov 2013

Našla som v obchode laptop s 50timi funkciami, no je tam veková kategória 3+. Vidí sa mi dosť zložitý pre 3ročné dieťa, tak možno ako klavír... 😉 Však pre prváčku neviem, či nie je dosť jednoduchý? V technických darčekoch som úplne mimo 😅 😅 😅 , Je teraz zlacnený z 26eur na 13eur, tak sa pohrávam s myšlienkou kúpiť ho... Poradťe prosím. Reálny by som ešte nechcela. Veľmi pekne ďakujem.

stanislavao
7. nov 2013

aky je to laptop? pridajte foto.

zivika
7. nov 2013

@imanuel aj ked pises, ze realny este nechces, podla mna by bol lepsou volbou, ved dcerka ma uz 6 rokov, to uz je dost velka aj na realny 🙂 staci uplne najobycajnejsi laptop alebo tablet, samozrejme bez pristupu na internet, do ktoreho mozes nainstalovat sama aplikacie, ake uznas za vhodne a tym aj urcovat hry, ktore su podla teba pre dcerku vhodne...zijeme v dobe elektroniky a ja si myslim, ze by sme deti nemali brzdit...ked sa urci casovy limit, pocas ktoreho sa moze dieta hrat s elektronikou, nevidim v tom problem, ostane dost casu aj na knihy a behanie vonku 🙂

katy1979
7. nov 2013

V siestich rokoch by ju detsky laptop nudil. Asi naozaj poobzerat lacnejsi tablet

dai
7. nov 2013

moja dcera ma tento detsky a teda uprimne teraz je pren ten spravny vek - ona ma teda 6 rokov - je tam vela uloh na spocitavanie, gramatiku, citanie etc. ... ju to velmi bavi...
fakt je ze ju to este bude bavit tak mesiac mam pocit🙂 u nas uz jeziskovi bolo napisane ze chce normalny tablet - my sme sa rozhodli pre tento http://www.mobil.sk/clanok12076.htm - stoji okolo 100 euro, mas ho plne pod kontrolou ako rodic, je to ale uz normalny tablet - jeho cielova skupina je od 6 - 9-10 rokov... nasa vie uz normalny tablet plne ovladat, ale neradi jej ho davame, lebo si uz stahuje co chce, casto cez youtube pride na stranky z ktorych nie som nadsena - takze normalny uz do ruk nedostane, len tento😉