icon

Je lepšia trampolína s ochrannou sieťou vonkajšou alebo vnútornou?

denisocka
4. máj 2013

Chceme deckam ( aj nedeckám 😝 ) kupit trampolinu velkú 305m , alebo 366cm a neviem , ci vziat skor tu , ktora ma ochrannu siet vnutornu ,alebo radšej vonkajsiu . Viac sa mi samozrejme pači ta s vonkajsou sieťou , len ci je to lepsia volba ako ta s vnutornou , to neviem posudit . Akurat co mi uz mnohí vraveli,že ten obvodový kryt - to modré co skrýva pružiny, sa rýchlo poderie .Tak neviem, či to nebude tým ,že sa po tom skače ,ked je siet vonkajsia . Ide nam samozrejme aj o to,aby čo to vydržala a služila viac ako len 2roky , kým je na to záruka . Vdaka za každy nazor .

Je lepšia trampolína s ochrannou sieťou vonkajšou alebo vnútornou?Je lepšia trampolína s ochrannou sieťou vonkajšou alebo vnútornou?
Strana
z2
erikaemkina
16. máj 2017

Tiež pozerám a zásadne aj na cenu , žienky poradte mi aká by bola ta najlepšia do 100€
Nám stačí pre malu , a žeby som aj ja bola tam snov 🙂
Poprosím o Link Pošlem ❤❤❤❤❤

floranse
23. máj 2017

Ja som písala vyššie, z kade máme my trampolínu 🙂 skús pozrieť tam

erikaemkina
23. máj 2017

@floranse my máme už tuto domá
žienky Máte niektorá tuto ???

jakubkaleta
6. aug 2017

v akých cenových rozpetiach su tak trampolíny pre deti ?

erikaemkina
6. aug 2017

@jakubkaleta ceny máš akékoľvek , lacné aj drahšie
My máme takú

silaviat
6. aug 2017

urcite je lepsia vnutorna sietka.. jednak sa deti nebuchaju o tycky a jednak im noha nezasekne do strun ... ja mam len taku najmensiu ale zahrabanu v zemy a bez sietky lol..no ma sietku z nutorj strany .. mala tam skce len obcas a takto mi tolko nezavadzia

jakubkaleta
7. aug 2017

no ja potrebujem niečo okolo dve euro, tá tvoja stála koľko a kde si ju kúpila ? @erikaemkina

erikaemkina
7. aug 2017

@jakubkaleta 2€ a je taká ??? Myslíš si ? My sme kupovali do 100€
Ani do 10€ a meňej nekúpiš , veď také su drahé

erikaemkina
7. aug 2017

@jakubkaleta Ty myslíš takú trampolínu bez Siete ???pozerala som Tie máš do 2€ ale zamňa by som takú nekupovala

j.a.n.e.7
16. mar 2018

Trampolína EXIT Silhouette 366 cm od garden life, máte ju niekto? Aké máte skúsenosti? ďakujem

megijen
1. apr 2018

@erikaemkina to je aky rozmer prosim ta? Myslim trampolinu na fotke.

katrinka34
1. apr 2018

Jedniznacne vnútorná, je bezpečnejšia, deti nemajú nikdy šancu sa dostať do kontaktu s pružinami. A sieť sa netrhá vôbec a to deti sa do nej hádžu stále ;)

kristah
1. apr 2018

My máme z vnutornou sieťkou a môžem len odporučať, kupovali sme v Kauflande za 120eur 305cm a je do 150kg

sasesoe
1. apr 2018

Vnutorna je bezpecnejsia. Ale zavisi aj ake velke deti. Ak uz aspon skolaci, tak je to asi jedno.

erikaemkina
2. apr 2018

@megijen potom pozriem a napíšem

bejkaj
19. jún 2019

My mame s vnutornou sietou znacku Jumpex 366cm a sme maximalne spokojny.deti skacu a nemusim sa bat ze sa im nieco stane kvoli strunam.lebo vacsinou sa zvykne ochrana strun roztrhat alebo nedrzi ako ma.kamoska ma s vonkajsou a stale boli len na strunach.s vnutornou je rozhodne bezpecnejsia.zvlast pre nas kedze mame deti do 2rokov.a moj syn ma oblubu sa hadzat do siete 😂😂😂

Strana
z2