icon

Je loptička Oball bezpečná pre bábätká?

janie7
3. sep 2025

Ahojte žienky, máte niektorá pre vaše bábätko loptičku Oball? My sme ju kúpili v Dmke a po umytí začala viac voňať. Neviem či môže byť niečím napustená ale pochybujem🤷🏻‍♀️

evcagabi
3. sep 2025

Nasa nevonala ani jedna 🤷‍♀️

janie7
autor
3. sep 2025
@evcagabi

Nasa nevonala ani jedna 🤷‍♀️

@evcagabi A kde ste ju kupovali prosím ťa?

evcagabi
3. sep 2025
@janie7

@evcagabi A kde ste ju kupovali prosím ťa?

@janie7 ja som kupovala tiez v DM a jednu dostala - ta neviem, odkial bola. Ale v mojej terninovke sa tiez jedna stazovala, ze jej smrdela

janie7
autor
3. sep 2025
@evcagabi

@janie7 ja som kupovala tiez v DM a jednu dostala - ta neviem, odkial bola. Ale v mojej terninovke sa tiez jedna stazovala, ze jej smrdela

@evcagabi Ďakujem krásne, no toto už bola druhá čo sme kúpili, táto nám nesmrdela v predajni až doma potom, ale už pred umytím. Malej sa ale veľmi páči, len ona teraz všetko objavuje pusou tak budeme musieť vymyslieť alternatívu, kúpime nieakú alternatívu asi.

svetlonos
3. sep 2025
@janie7

@evcagabi Ďakujem krásne, no toto už bola druhá čo sme kúpili, táto nám nesmrdela v predajni až doma potom, ale už pred umytím. Malej sa ale veľmi páči, len ona teraz všetko objavuje pusou tak budeme musieť vymyslieť alternatívu, kúpime nieakú alternatívu asi.

@janie7
mame 2 z DM, rozdiel 2 roky medzi nákupom. Ani jedna nesmrdela.

anonym_7e1cd7
3. sep 2025
@janie7

@janie7 slus ju dat do octa na nejaky cas

oblecenie99
3. sep 2025

Kupovala som ešte pre syna pred piatimi rokmi a nesmrdela ani vtedy ani teraz.

evcagabi
3. sep 2025
@janie7

@janie7 aj moja ju uplne milovala, dokazala sa s nou naozaj vyhrat, mali sme aj hrkalu a taku macicku tej znacky.

kiki68
3. sep 2025

Mam dve a ani jedna nepachne