Je loptička Oball bezpečná pre bábätká?
Ahojte žienky, máte niektorá pre vaše bábätko loptičku Oball? My sme ju kúpili v Dmke a po umytí začala viac voňať. Neviem či môže byť niečím napustená ale pochybujem🤷🏻♀️
@janie7 ja som kupovala tiez v DM a jednu dostala - ta neviem, odkial bola. Ale v mojej terninovke sa tiez jedna stazovala, ze jej smrdela
@evcagabi Ďakujem krásne, no toto už bola druhá čo sme kúpili, táto nám nesmrdela v predajni až doma potom, ale už pred umytím. Malej sa ale veľmi páči, len ona teraz všetko objavuje pusou tak budeme musieť vymyslieť alternatívu, kúpime nieakú alternatívu asi.
@evcagabi Ďakujem krásne, no toto už bola druhá čo sme kúpili, táto nám nesmrdela v predajni až doma potom, ale už pred umytím. Malej sa ale veľmi páči, len ona teraz všetko objavuje pusou tak budeme musieť vymyslieť alternatívu, kúpime nieakú alternatívu asi.
@janie7
mame 2 z DM, rozdiel 2 roky medzi nákupom. Ani jedna nesmrdela.
@janie7 slus ju dat do octa na nejaky cas
Kupovala som ešte pre syna pred piatimi rokmi a nesmrdela ani vtedy ani teraz.
@janie7 aj moja ju uplne milovala, dokazala sa s nou naozaj vyhrat, mali sme aj hrkalu a taku macicku tej znacky.
Mam dve a ani jedna nepachne

Nasa nevonala ani jedna 🤷♀️