icon

Kde je v Bratislave papierníctvo?

lemurko
2. aug 2012

Chcela by som synovi kupit nejake prve voskovky alebo nejake take vecicky na prve cmaranice (ma rok), ale vobec netusim kam sa mam vybrat. V detskych obchodoch nic take nemaju, a klasicke papiernictvo si ziadne nespominam kde este v Bratislave ostalo. Cez e-shop taku drobnost kupovat nechcem. Viete poradit nejaku kamennu predajnu - papiernictvo alebo nieco podobne v BA?

sylvelia
2. aug 2012

dnes je v Lidli akcia na voskovy, farbičky, skicáre, je tam toho veľa

sunsun
2. aug 2012

@lemurko voskovky a podobne vecicky kupis aj v tescu.... alebo potom v sevte (ten je tusim skoro v kazdom nakupnom centre) a je jedno celkom dobre papiernictvo bolo kusok na kapucinmi, v tej ulicke oproti.....

lolko_lenka
2. aug 2012

@lemurko neviem či na Záhradníckej oproti Sociálnej poisťovni je ešte to papiernictvo, ale to bolo super 🙂

sisaha
2. aug 2012

@lemurko novo otvorene papiernictvo a vsetko tykajuce sa farieb, pier, malovani je otvorene vedla dvoch Levov na špitalskej - v byvalom knihkupectve.
Ja sa tam chystam pred zaciatkom skolskeho roka.. 😉

sisaha
2. aug 2012

@lolko_lenka to uz je zrusene..

lolko_lenka
2. aug 2012

@sisaha škoda :(

sissy27
2. aug 2012

@lemurko no neviem kde bývaš, ale farbičky / voskovky zoženieš hocikde... my máme na sídlisku minimálne 3 papiernictvá, v hociktorom tescu, carrefoure, hypernova, hračkárstvo dráčik, ševt má v BA niekoľko predajní http://sevt.sk/jml/bratislava.html ... to len čo ma tak narýchlo napadlo, ale naozaj na každom sídlisku je aspoň jedno papiernictvo alebo hračkárstvo...

lemurko
autor
2. aug 2012

@sissy27 tak dobra rada nad zlato. Len ze ked na sidlisku nebyvas, tak sotva vies kde je nejake zastrcene male papiernictvo.
@sisaha vdaka za info, presne take nieco som myslela, v sevte maju velmi malo pre deticky. Lidl neviem odkial berie tie svoke akciove produkty, ale moc tomu neverim.

sissy27
2. aug 2012

@lemurko skús napísať presnejšie, kde sa nachádzaš a iste sa nájde niekto kto ti poradí aj konkrétnu predajňu... lebo takto sa ťažko háda a neviem či si ochotná cestovať kvôli voskovkám cez pol mesta... a čo sa lidlu týka - nie všetko čo je lacné je aj zlé, hlavne ak potrebuješ voskovky pre malé dieťa... 😉

mummy01
2. aug 2012

@lemurko odporucam Sevt,je v kazdom shoping centre aj priamo v meste.Zoznam predajni najdes na ich stranke.Mozes sa aj s dietatom zaregistrovat a kazdy mesiac dostanes maly darcek.

angua27
2. aug 2012

@lemurko, ja nakupujem pre malého hlavne v Ševte a Tescu. a teda Ševt má veľký výber farbičiek, voskoviek, vodových farieb, magnetiek, nálepiek. môj malý si tam vždy vie vybrať niekoľko vecí. a nechodím iba do jedného konkrétneho, ale kdekoľvek sa v Ševte zastavím, tak tam majú detský tovar. len je vždy trošku zastrčený. 😉 ak by si napísala ktorá časť BA je Ti najbližšie, tak určo dostaneš tipy na konkrétne predajne 😉

mahmulienka
2. aug 2012

@lemurko kedze si nenapisala, kde byvas, radim velke tesco (petrzalka, lamac, zlate piesky, centrum, proste to mas vsade a asi najistejsie) a dalej pisem o petrzalke - na jungmannovej na terase je jedno velke papierko a maju tam aj pre deticky, dalej neviem, ci si skusala fax copy po bratislave, tam mozno tiez maju - tymto si ale nie som ista a potom na furdekovej v budove cervenej posty je tiez jedno papierko, tam toho maju neurekom
v auparku samotnom je koh-i-noor a tam maju mrte prte farieb, farbiciek, krepovych papierov atd. nieco z ich produktov som videla aj v draciku.
dalej v centre mesta na postovej bolo papiernictvo, len neviem, ci este funguje.

kvetinka211
2. aug 2012

@lemurko super vyber voskoviek pre deti maju v DaVinci (pri panta rhei aupark alebo postova ulica), ja som tam kupila. A este aj SEVT ma velke papiernictva vselikde. Tesco je cim dalej cim vacsia bieda, teda hlavne to na kamennom namesti.

lemurko
autor
2. aug 2012

Dakujem za tipy. Nebyvam priamo v BA, ale nerobi mi problem zajst kdekolvek.
Chcela som tipy na nejaku taku predajnu ako boli kedysi papiernictva. K lidlu tazko povedat, niekomu vyhovuje, niekomu nie. Mam z Lidla celu sadu farieb na malovanie (olejove...) pred materskou som sa tomu dost venovala a tie farby su otrasne. Pre seba na malovanie som nakupovala v trnave a v kosiciach, v Bratislave poznam len v koh -i - nore, ale oni tiez namju uplne to, co chcem pre maleho. A na voskovkach za par euro nepotrebujem setrit, skor chcem od toho kvalitu v zmysle zdravotnu nezavadnost, lahke uchopovanie, nelamavost, aby nebolo treba tlacit atd.... Preto som chcela nejaky taky obchodik ako som popisala. Viem, ze maju voskovky aj farbicky v tescu. Skusim este dnes pozriet predsa ten sevt a zajra si spravime vylet k dvom levom. 🙂.
Este raz dakujem za tipy, a kludne piste aj dalej, ked nieco podobne poznate.

damiani
2. aug 2012

@lemurko Da Vinci je aj v Avione http://www.avion.sk/store-locator/davinci, kamaratka chodi tam nakupovat pre dceru a je spokojna