Kde kúpim bábiku Heidi?
Srdečne zdravím všetkých! Nevideli ste, prosím Vás, niekde v obchode hračku -bábiku znázorňujúcu Heidi dievčatko z hôr? V prevedení, ako bola teraz v kreslenom seriáli. Nie cez amazon, ebay...Alebo, nemáte ju niektorá v ponuke hanmade hračiek? Ďakujem za každý tip. 🙂
http://www.amazon.co.uk/Heidi-doll-36cm-Famosa-...
Ja len ohľadom amazonu, objednávame odtiaľ dost a vsetko v poriadku, dokonca aj vrátenie tovaru a následne aj penazi, vsetko v pohode...
Baby, najde sa nejaka ochotna mamicka dusicka, ktora by nam objednala tie hracky? A nema problem s paypalom a objednavanim zo zahranicia? Peniaze za babiku a postovne jej poslem na ucet...aj skor, podla dohody. 🙂
Čaute baby, kto má záujem o 6 figuriek zo stranky www.apecollection.com, tak ja by som ich objednala, s tým, že by sme si rozdelili poštovné + pripočítala by som Vám poštovné k Vám domov. Ak by mala niektorá záujem,tak mi napíšte na ip adresu aj Vašu dodaciu adresu. Tam sa dohodneme na platbe. Cena prepravy je 9,99, čiže čím viac nás bude tým nižšie poštovné🙂
Predchádzajúcu správu beriem späť, keďže poštovné tam priratáva po desiatkach. Je to divné , no je to tak.
@hviezdicka21 Ako po desiatkach? Takze nebudes objednavat?
@mironka Ked to takto priratava je to divne. Pri kupe dvoch kusov tam vyskocilo postovne na 15,90. Ak chces, tak Tebe by som to kupila a mali by sme to za troska lacnejsie postovne, hoci neviem ci by sa Ti to oplatilo, kedze Ti to musim este postou odoslat.
Pri troch kusoch je to 19,90, co by sa asi najviac oplatilo. mozno sa najde este jedna baba, ktora by ten set 6-tich postaviciek chcela.
@hviezdicka21 myslim, ze tu este nejake dalsie dve zienky chceli ten set....tak nech sa nam ozvuuuu... 🙂
@hviezdicka21 aká by bola teda cena setu aj s poštovným?
@mironka
Kocky, ja by som tiez mala zaujem o Heidi babiku: http://www.apecollection.com/en/heidi/4329-heid... a rada by som sa pridala k objednavke a rozdelila postovne
@nelie1 amazon na dobierku nezasiela, treba sa riadne zaregistrovat a uviest platobnu kartu, ktora sa do profilu ulozi, takze odporucam poriadne heslo, aby to niekto nezneuzil. Potvrdzujuci email prichadza do par minut po platbe a potom aj po odoslani tovaru s pravdepodobnym terminom dorucenia. Nakupovala som cez vsetky europske amazony aj americky, vsade je to takto. Pokial si neplatila kartou online, tak objednavka nebola riadne ukoncena a na tovar budes cakat marne.
Dobrý deň! Heidi s partiou je už doma. Figurky sú vysoké ako panáci z Lego Duplo. Je to na fotke. Pre lepšiu predstavu veľkosti som to odfotila s balickom papierovych vreckoviek. S kvalitou som spokojná, žiadne škuľavé oči ani chybné výlisky. Balíček prišiel v krabici, bez poškodenia. Cena s poštovným 20,90€ +9,90€=30,80€. Už sa teším, ako sa bude na Vianoce tešiť malá🙂.
Neviem, či je to pri hromadnej objednávke až taká úspora. Ak ušetríte každá do 4€, tak treba rátať ešte s poštovným tu na Slovensku, plus niekto to musí baliť a poslať a vystáť na pošte... Dnes na pošte som sa dostala na radu po necelej polhodine. Malá šalela a ja tiež.
Ja som pri vybere sposobu platby na apecollection.com zvolila platbu kartou. (Tuším tam bola aj zvlášť možnosť paypal.) Stacila Visa karta s bezpečnostným trojcislim na zadnej strane. Nerozumiem bankovým transakciam, ale potvrdzujúci mail mi prišiel z PayPal.
@uhnakova Aha ďakujem za pripomienku, to som nevedela. Takže sa musím teda registrovať. OK tak idem písať kamoške do IT, nech ju ona objedná, tam stojí aj tak len 21eur. A na AMAZON.DE stojí nejakých 30,05eur. Neviem prečo to tak je ale je to zvláštne. Tak ti veľmi pekne ďakujem, že si mi zachránila vianoce si zlatá, naozaj 🙂
A teda myslíš, že by som sa mohla registrovať na ten IT a môžem si ju objednať sama a príde mi sem na SK lacnejšie?
@nelie1 mozes sa registrovat na ktoromkolvek Amazone a nasledne sa so svojim kontom prihlasit na inom, takze ak je pre teba lahsia anglictina alebo nemcina, zaregistruj sa cez britsky alebo nemecky Amazon a nasledne sa naloguj na talianskom. Ci vyjde lacnejsie postovne z talianska, netusim, zalezi aj od predajcu, ci je to priamo Amazon alebo iny predajca predavajuci cez Amazon portal. Ked vlozis vec do kosika, tak klikni na kosik a potom napravo mas moznost rozkliknut balne a postovne naklady, takze ak sa ti cena postovneho nepaci, vidis to hned a nemusis prechadzat celu aplikaciu (tesne pred platbou ti vzdy vyhodi celkovu cenu - tovar plus postovne, a ty to mas potvrdit, takze mozes si to este na konci rozmysliet a nekupovat nic). Ja som z talianskeho Amazonu kupovala uz dva kociky, vzdy mali nizsiu cenu nez inde a aj postovne vyslo lacnejsie. Ale zase jednalo sa o velke baliky a cennejsie veci, tak sa oplatilo spekulovat. Pri lacnejsich veciach usetris maximalne par Eur, mozno ani to nie.
@uhnakova O ďakujem za super informácie, ja riešim len nemčinu a prekladač tiež občas pomôže. 😊 a ak sa ešte môžem opýtať na to, že musím tam dať to číslo kreditky, sa toho nejak obávam. Lebo keď som chcela dať len c účtu, tak je tam len možnosť nemecké alebo rakúske. Takže mi to nevzalo 😣 sakra. musím ísť teda cez kreditku číslo a názov och
@hviezdicka21 ahoj aj ja by som mala zzaujem o ten set. Heidi ak to budete objednavat pre viac zien, mozte ma pridat prosim
Heidi nadšenkyne😀, ja som niečo objednala navyše, ak okolie a rodina nebude mať záujem, dám vám vedieť. Ale zásielka mi má prísť koncom novembra, ak dôjde☹.
@uhnakova robila som objednávku cez amazon, požadovali odo mňa číslo karty, dobu platnosti a meno, na kt.je karta vystavená. Neviem, či to stačí, lebo v minulosti, keď som cez internet platila kartou požadovali aj cvc kód a vždy som musela potvrdiť platbu spätnou sms z banky. Teraz mám objednávku cez amazon potvrdenú, ale peniaze neberú😀.

@myriada ja by som chcela, len neviem, ako s tym paypalom....chcela by som Heidi babiku, cim skor asi, posledne kusy skladoom 🙂