Kde kúpim bábiku Heidi?
Srdečne zdravím všetkých! Nevideli ste, prosím Vás, niekde v obchode hračku -bábiku znázorňujúcu Heidi dievčatko z hôr? V prevedení, ako bola teraz v kreslenom seriáli. Nie cez amazon, ebay...Alebo, nemáte ju niektorá v ponuke hanmade hračiek? Ďakujem za každý tip. 🙂
http://www.amazon.co.uk/Heidi-doll-36cm-Famosa-...
ahojte,
ak ešte zvažujete objednávať Heidi bábiku, tak dá sa to aj cez ebay... Manžel včera písal k nim, či je možné zaslať aj na Slovensko, keďže to neponúkajú a nemali s tým problém. Budúci týždeň v stredu by mala byť u nás, ako si sledujeme na linku. Tak ešte stíhate do Vianoc, kto chce. Radosť pri a pod stromčekom všetkým 🙂
Baby budete mat este niektora tie Heidi babiky aj nasa mala ju zboznuje...rada by som jej nejaku objednala
Ahojte baby nechcete niektora objednat Heidi z toho talianskeho amazonu ( 36 cm) je za 20€.
Ahojte zienky. Prosim vas nemate niekto na predaj babiku heidi akebo by mi ju niekto nevedel zohnat?
dobry den prosim vas mate este babiku , alebo vedeli by ste este objednat?deniska
@januska1234 stav sa nezmenil. Heidi som jednorazovo objednala v novembri. Viac kusov, aby sa vyplatilo poštovné a všetky už predala. Žiadnu nemám.
@ada1987ada este hladate? Vcera som videla tam, kde som i ja kupovala. Vo stvrtok tam idem, pozriem vam? Ci je to uz neskoro?
@jahodka11 dobry vecer, mozem sa spytat kamaratka ma zaujem o babiku heidi, aj sadu 6 figurok, je tam pastier, heidi klara pes dedo a kozicka.. na amazobe sa daju objednat ale bohuzial to nevieme, a citam ze dost casto objednavate, tak ci by ste bola ochotna nam to pozriet, zaplatili by sme vam vsetko aj postovne samozrejme. dakujem 😊
@mam18_4 dobry mozte mi pozriet.ja by som chcela tu plysovu ak by sa dalo dakujem velmi pekne

Ak by mal niekto zaujem, pride mi viac plysovych Heidi 32cm buduci pondelok/utorok 🙂