Kde kúpim bábiku Heidi?
Srdečne zdravím všetkých! Nevideli ste, prosím Vás, niekde v obchode hračku -bábiku znázorňujúcu Heidi dievčatko z hôr? V prevedení, ako bola teraz v kreslenom seriáli. Nie cez amazon, ebay...Alebo, nemáte ju niektorá v ponuke hanmade hračiek? Ďakujem za každý tip. 🙂
http://www.amazon.co.uk/Heidi-doll-36cm-Famosa-...
ahojte,
ak ešte zvažujete objednávať Heidi bábiku, tak dá sa to aj cez ebay... Manžel včera písal k nim, či je možné zaslať aj na Slovensko, keďže to neponúkajú a nemali s tým problém. Budúci týždeň v stredu by mala byť u nás, ako si sledujeme na linku. Tak ešte stíhate do Vianoc, kto chce. Radosť pri a pod stromčekom všetkým 🙂
Baby budete mat este niektora tie Heidi babiky aj nasa mala ju zboznuje...rada by som jej nejaku objednala
Ahojte baby nechcete niektora objednat Heidi z toho talianskeho amazonu ( 36 cm) je za 20€.
@ixayxa rada by som kúpila bábiku Heidi.
@januska1234 už žiadnu nemám.
Ahojte zienky. Prosim vas nemate niekto na predaj babiku heidi akebo by mi ju niekto nevedel zohnat?
Dobry den, mali by ste este Heidi?
dobry den prosim vas mate este babiku , alebo vedeli by ste este objednat?deniska
@ixayxa
Prosim vas mate este takuto babiku?
@januska1234 stav sa nezmenil. Heidi som jednorazovo objednala v novembri. Viac kusov, aby sa vyplatilo poštovné a všetky už predala. Žiadnu nemám.
Vdaka za info.
Dobrý deň,
tá samostatná Heidi vpravo je tá 36 cm? Cena?
Dobrý deň,vedeli by ste mi zohnať tu bábiku plysovu heidi?
amazon.de má dovoz na Slovensko. Inak mám v ponuke v bazári tú malú so psom
@ada1987ada este hladate? Vcera som videla tam, kde som i ja kupovala. Vo stvrtok tam idem, pozriem vam? Ci je to uz neskoro?
@jahodka11 dobry vecer, mozem sa spytat kamaratka ma zaujem o babiku heidi, aj sadu 6 figurok, je tam pastier, heidi klara pes dedo a kozicka.. na amazobe sa daju objednat ale bohuzial to nevieme, a citam ze dost casto objednavate, tak ci by ste bola ochotna nam to pozriet, zaplatili by sme vam vsetko aj postovne samozrejme. dakujem 😊
@mam18_4 dobry mozte mi pozriet.ja by som chcela tu plysovu ak by sa dalo dakujem velmi pekne

Ak by mal niekto zaujem, pride mi viac plysovych Heidi 32cm buduci pondelok/utorok 🙂