icon

Kde kúpim dvd Snehulienka a sedem trpaslíkov?

sisiska
27. nov 2012

mamicky, neviete poradit, v ktorom obchode, obchodnom retazci alebo na nete mozno kupit toto DVD....klasiku od Disneyho? neviem to momentalne nikde zohnat...

Strana
z2
joannas
30. nov 2012

@kmkke ahoj,tak mne to nejde ked dam cez tvoj link a prihlasim sa dam vihladašť čo chcem tak mi vipiše zdarma stahovanie zdarma len cez manager rapid ☹ a ked tam cez ten link čo mi poslali meilom tak mi vipiše aktivačni kod neexstuje ☹

kmkke
30. nov 2012

@joannas Nedávaj sťahovať cez manager rapid. Napíš do vyhľadávania - spievankovo, dá ti viac ponúk, naroluj čo potrebuješ, klikni na to, otvorí to na ďalšej stránke a zase klikni na nápis spievankovo hore a sťahuješ. Musí to ísť, keď mne to ide. Prípadne klikni na Môj účet a otvorí ti stránku s tvojim kreditom, skontroluj či ti už bol pripísaný kredit.

joannas
30. nov 2012

@kmkke dakuje velmy velmi za radu , 🙂 už mi to ide 🙂

joannas
30. nov 2012

@kmkke nevieš či to stahujeb len s tih zaplatenih gb?alebo aj s predplatenich gb?

kmkke
30. nov 2012

@joannas Nerozumiem otázke: nevieš či to stahujeb len s tih zaplatenih gb?alebo aj s predplatenich gb?
Sťahuje len z tých Gb, ktoré si si zaplatila, teda ak si dala 6eur za 400Gb, sťahuje z tých 400Gb. 🙂

joannas
30. nov 2012

@kmkke mislela som to tak že ,napriklad mam mobilni internet mam tam 10GB plnou richlostou ked to miniem tak sa mi richlosť zniži,tak či mi stahuje len stich 400GB alebo aj stich 10GB

kmkke
30. nov 2012

@joannas Tebe to sťahuje aj ja, ale sú to dve veci. Z tých 400Gb sa ti sťahuje len keď sťahuješ len na tejto stránke (sharerapid), keď len surfuješ na nete (na inej stránke) nie. Ale či si na tejto stránke, alebo na nejakej inej, z mobilného internetu ti bude sťahovať stále, tu "platíš" akoby len za to, že si na pripojená. Je to ako miešať ovocie a zeleninu dokopy. 😀

joannas
30. nov 2012

@kmkke dakujem.vidim že mate lukaška aj mi mame len naš je už velky ma 5rokov 🙂

joannas
30. nov 2012

@kmkke ake filmi ti stahuješ? 🙂 ja zatial len rozpravky 😀

kmkke
30. nov 2012

@joannas Presne 😀 Ja som tiež začala s rozprávkami 🙂)) Ibaže ja musím všetko napaľovať 3x - pre mňa, sestru (má 3ročného syna) a pre mamu (keď prídeme na návštevu aby mali vnuci čo kukať) 😀 A sem-tam posťahujem nejaké nové filmy ktoré idú teraz v kinách, a keď mám čas tak kuknem. Včera som napr.pozerala Breakin Dawn Part 2 - už je aj s titulkami 🙂))

joannas
30. nov 2012

@kmkke pre teba načo stahuješ ved tvoj lukaško je ešte malički 🙂

kmkke
30. nov 2012

@joannas Ale však za chvíľu vyrastie, tak nech mám dopredu 🙂)) A inak som závislá na seriáloch, takže najviac sťahujem tie 🙂 (ale len zahraničné, ako Revenge, Revolution, a podobne)

joannas
30. nov 2012

@kmkke nevidela si niekde na stiachnutie ben10?luky by chcel stiahnuť ale nikde nemožem najsť,ake rozpravky už maš pre malecho ? 🙂

kmkke
30. nov 2012

@joannas Je to na sharerapide, ale musíš napísať ben 10 s medzerou, mne vyhodilo toho do bludu

kmkke
30. nov 2012

@joannas Čo sa týka rozprávok, ja som sa zamerala na všetky animované rozprávky z dielni Pixar a Disney za posledných pár rokov, už ich mám vyše 40 😀

kmkke
30. nov 2012

@joannas Aha, ben 10 budú asi len hry 🙂

joannas
30. nov 2012

@kmkke wow 40 😀 ,napiš aspon zopar ,stiachnem aj ja našmu lukimu 😉

joannas
30. nov 2012

@kmkke hrx už ma 😀

kmkke
30. nov 2012

@joannas Tak napr. Ako vycvičiť draka, Autá 1 a 2, Arthur a Minimojovia (ešte musím stiahnuť 2 a 3 diel), Doba ľadová 1,2,3 a Mamutie Vianoce, Karkcoolka 1 (musím stiahnuť 2), Hľadá sa Nemo, Mašinka Tomáš, Shrek 1,2,3,4, Úžasňákovi, klasické rozprávky ako Perinbaba, Pyšná princezná, Princ a Večernica, Tretí princ, Nebojsa a podobne. Je toho strašne veľa 😀 (Alfa a Omega, Gnomeo a Julia, Sammyho dobrosružstvá, Zvonilka a stratený poklad, Zvonilka, Za plotom, Zvonilka a veľká záchranná výprava, Šťastný a veselý Madagascar, Alvin a Chipmunkovia 1,2,3, Slepačí úlet, Roboti, Polárny expres, Madagaskar 1,2 (ešte mi chýba 3), Mravec Z, Spláchnutý, Príšerky s.r.o., Wallace a Gromit, Pasca na žraloka, Vesmírny opičiaci, Sissi a Yeti, Divočina, Cesta na mesiac, Divoké vlny, Happy Feet 1 (chýba mi 2), Mravčia polepšovňa, Pán Včielka, Monštrá vs.votrelci, Toy Story 1,2,3, Planéta 51, Hore, Astro Boy, Horton, Legenda o sovích strážcoch, Impyho dobrodružstvá, Lovci drakov, Žraloky na súš(h)i, Kocúr v čižmách, Na vlásku, Saxana 1, Saxana a lexikón kúziel, Bolt, Rio, Mačky a psi 1 (chýba mi 2), Kung-fu Panda 1,2, Príbeh o Zúfalčekovi, Šmoulové, Lovecká sezóna 1,2,3, Princezná a žaba, Snehulienka a 7 trpaslíkov, Ja zloduch, Hop, Megamozog, Galaktická brána, Fazole, Pohádky z lesa 1,2, Rango a Tarzan). Uff, všetko 😀 😀 😀

joannas
30. nov 2012

@kmkke wow a skade si stiahla perinbabu?ja by som to chcela mame stiahnuť ale nemožem nikde najsť ☹

joannas
30. nov 2012

@kmkke dakujem že si napisala aspon si dala tipi nam na stiahnutie 😀 ale dosť vela stoho už mame 🙂

kmkke
30. nov 2012

@joannas Perinbaba je na sharerapide - síce len divxová verzia (700MB)ale stačí 🙂

joannas
30. nov 2012

@kmkke ale ja som tam dala vihladať a napisalo že taki subor sa nenašiel ☹

joannas
30. nov 2012

@kmkke mne nechce isť to divxove ☹ musim stahovať len avi ☹

kmkke
30. nov 2012

@joannas ja som dala perinbaba a vyhodilo mi verziu Perinbaba.avi 699,9Mb. Skús kliknúť, osttaným nepôjde, musíš byť prihlásená 🙂
http://sharerapid.cz/stahuj/3706803/perinbaba.avi

joannas
30. nov 2012

@kmkke dakujem,idem to skusiť ešte raz,luky už spi? 🙂 naš nie ☹

kmkke
30. nov 2012

@joannas No zatiaľ spinká, aj keš ho chodím každú chvíľu kontrolovať, dnes sme mali prvé očkovanie. Ešte hneď po ňom bolo dobre, potom reval 3 hodiny jak najatý, o 4 zaspal, zobudil sa o 8, nakrmíla som ho, trošku pomojkala, zaspal asi o 9 a som zvedavá dokedy. Nôžky mu zatiaľ neopuchli, ani nevidno že mal pichané, teplotu zatiaľ tiež nemal, tak dúfam že nič nebude a bude pokone spať. Asi pôjdem za chvíľu aj ja 😀

joannas
30. nov 2012

@kmkke chudatko male muselo cho to velmy bolieť ked tak plakal ☹ aj studeni obklad si mu dala? 😉

kmkke
30. nov 2012

@joannas Len na chvíľku, ale točil sa jak húsenica tak mu to spadlo 🙂 On celkovo studené veci nemusí, takže ryčal ešte viac 😝

Strana
z2