Kde kúpim magnetickú stavebnicu za rozumnú cenu?
Pozri bazos. Ja som tak kupoval kedysi geomag, ten stal novy tiez sialene peniaze, na bazosi v pohode aj hlboko pod 50%. Chcelo to ale samozrejme pravidelne sledovat. Postupne som takto nakupil dost na to, aby sme mohli stavat naraz aj viaceri, lebo z tych malych stavebnic sa dalo leda postavit len to co je ofotene na krabici ...
@slaviivals ja som kúpila cez lerni 1+1 v akcii, aj tak to vyšlo dosť ale mám v podstate 120ks za 60 eur ak si dobre pamätám cenu
Je to taká naozaj dobrá hračka alebo len nejaký chvilkový ošial z instagramu?
@marcipanovatorta ja som to na instagrame nevidela a syn sa vie zahrať s tým super aj bez toho aby to videl niekde..
@marcipanovatorta najlepšia hráčka u nás už od jedného roka. Bude mať tri a je to stále topka. Colormag od lerni.sk
@marcipanovatorta dcera sa s tym hra v skolke denne, uz asi pol roka. Tak ak jej to vydrzi do septembra, dostane na narodeniny 😊
Nerob to nekupuj to s cim sa hra rada niekde inde domov.. nebude ju to bavit ani tam ani doma.vlastna skusenost.. rovnako u nas dopadlo vela hraciek ktore ju zaujali inde.objedla sa toho a koniec..
Nerob to nekupuj to s cim sa hra rada niekde inde domov.. nebude ju to bavit ani tam ani doma.vlastna skusenost.. rovnako u nas dopadlo vela hraciek ktore ju zaujali inde.objedla sa toho a koniec..
@saxana000 tiez sa toho bojim, ale velmi si ju praje 🥹 a ona sa fakt nehra s hrackami, takze je to pre mna sviatok, ze ma o nieco taky zaujem, ale presne… bojim sa, ze ju to prestane bavit potom
Moj znamy predava. Aj my sme od neho kupili. Kvalitne spracovanie, 121 dielikov za 50€. Dokonca aj s praktickym obalom. Uplna spokojnost👌
https://deti.bazos.sk/inzerat/180441380/magneti...

v OC nivy byval taky stanok, kusok od Yeme, tam som kupila taku rozsirenu cast - iba dieliky.
ako, je to drahe....kolegyna objednala zo Sheinu, ale magnety zle drzali