Kde kúpim magnetickú stavebnicu za rozumnú cenu?
Ahojte, prosim poradte, kde kupit magneticku stavebnicu, aby som nemusela predat oblicku 😏 Bude to k 5. narodeninam. V skolke sa toho nevie nabazit a chcem kupit taku, kde je vela kusov, ale nie za premrstenu cenu. Ale zas aby tie magnety drzali, no. Dakujem za skusenosti.

Pozri bazos. Ja som tak kupoval kedysi geomag, ten stal novy tiez sialene peniaze, na bazosi v pohode aj hlboko pod 50%. Chcelo to ale samozrejme pravidelne sledovat. Postupne som takto nakupil dost na to, aby sme mohli stavat naraz aj viaceri, lebo z tych malych stavebnic sa dalo leda postavit len to co je ofotene na krabici ...
Colormag máva často celkom výhodné akcie
@slaviivals ja som kúpila cez lerni 1+1 v akcii, aj tak to vyšlo dosť ale mám v podstate 120ks za 60 eur ak si dobre pamätám cenu
Colormag cez lerni tuším som kupovala. 2 sady za cenu 1.
Často majú takú akciu.
Je to taká naozaj dobrá hračka alebo len nejaký chvilkový ošial z instagramu?
@marcipanovatorta ja som to na instagrame nevidela a syn sa vie zahrať s tým super aj bez toho aby to videl niekde..
@marcipanovatorta najlepšia hráčka u nás už od jedného roka. Bude mať tri a je to stále topka. Colormag od lerni.sk
@marcipanovatorta dcera sa s tym hra v skolke denne, uz asi pol roka. Tak ak jej to vydrzi do septembra, dostane na narodeniny 😊
Nerob to nekupuj to s cim sa hra rada niekde inde domov.. nebude ju to bavit ani tam ani doma.vlastna skusenost.. rovnako u nas dopadlo vela hraciek ktore ju zaujali inde.objedla sa toho a koniec..
V Tescu
Nerob to nekupuj to s cim sa hra rada niekde inde domov.. nebude ju to bavit ani tam ani doma.vlastna skusenost.. rovnako u nas dopadlo vela hraciek ktore ju zaujali inde.objedla sa toho a koniec..
@saxana000 tiez sa toho bojim, ale velmi si ju praje 🥹 a ona sa fakt nehra s hrackami, takze je to pre mna sviatok, ze ma o nieco taky zaujem, ale presne… bojim sa, ze ju to prestane bavit potom
Moj znamy predava. Aj my sme od neho kupili. Kvalitne spracovanie, 121 dielikov za 50€. Dokonca aj s praktickym obalom. Uplna spokojnost👌
https://deti.bazos.sk/inzerat/180441380/magneti...

v OC nivy byval taky stanok, kusok od Yeme, tam som kupila taku rozsirenu cast - iba dieliky.
ako, je to drahe....kolegyna objednala zo Sheinu, ale magnety zle drzali