Kde kúpim rekreačné krasokorčule?
Prosím Vás, kde sa dajú kúpiť poriadne krasokrčule na ľad. Nejaký kamenný, môže byť aj v Bratislave. Všade majú buď umelohmotné s klipsňami alebo tie akože koženné. Máme doma už druhé čo majú krivo namontované nože. Ja som asi strašne náročná alebo čo?

Ja som si kupila v tescu a su fajn🙂
To ma vôbec nenapadlo, hľadať predajňu pri zimnom štadióne 😀 . Len keď na dievčatká sa u nás málo myslí, všade sú len hokejisti.
No treba brať na vedomie že cena nových kožených korčúl je okolo 200eúr. Vyrába ich napr.WIFA v Rakúsku- predajca u nas v Blave. www.skates.sk pani Janeková. Takéto korčule sú ale určené pre deti trénujúce krasokorčulovanie. Takže ak chceš len také na rekreačné účely tak tie plastové z Teska by mali stačiť.Treba si ich ale dobre popozerať pretože súdruhovia v Chine musia makať rýchlo a tak je sem tam niečo nakrivo a treba to doma dorobiť. No a tie WIFI nakrivo určite nebudú - syn sa vyjadril že idú samé (chodí druhý rok do krasoklubu prvý rok mal tie z Teska) 🙂

skus google vyplulo mi dost miest na slovensku kde sa daju kupit ccm. Neviem ktore ti je najblizsie.
V ba pri zimnom stadione je predajna.