icon

Kde kúpim rekreačné krasokorčule?

rolandik
12. nov 2012

Prosím Vás, kde sa dajú kúpiť poriadne krasokrčule na ľad. Nejaký kamenný, môže byť aj v Bratislave. Všade majú buď umelohmotné s klipsňami alebo tie akože koženné. Máme doma už druhé čo majú krivo namontované nože. Ja som asi strašne náročná alebo čo?

Kde kúpim rekreačné krasokorčule?
katy1979
12. nov 2012

skus google vyplulo mi dost miest na slovensku kde sa daju kupit ccm. Neviem ktore ti je najblizsie.
V ba pri zimnom stadione je predajna.

miriamkac
13. nov 2012

@rolandik
Závisí na tom, koľko chcete investovať 😅

iwusca
13. nov 2012

Ja som si kupila v tescu a su fajn🙂

rolandik
autor
14. nov 2012

To ma vôbec nenapadlo, hľadať predajňu pri zimnom štadióne 😀 . Len keď na dievčatká sa u nás málo myslí, všade sú len hokejisti.

tools1
15. nov 2012

No treba brať na vedomie že cena nových kožených korčúl je okolo 200eúr. Vyrába ich napr.WIFA v Rakúsku- predajca u nas v Blave. www.skates.sk pani Janeková. Takéto korčule sú ale určené pre deti trénujúce krasokorčulovanie. Takže ak chceš len také na rekreačné účely tak tie plastové z Teska by mali stačiť.Treba si ich ale dobre popozerať pretože súdruhovia v Chine musia makať rýchlo a tak je sem tam niečo nakrivo a treba to doma dorobiť. No a tie WIFI nakrivo určite nebudú - syn sa vyjadril že idú samé (chodí druhý rok do krasoklubu prvý rok mal tie z Teska) 🙂